2777
2789
عنوان

جاریم عاشق سوپ جو هست من گفتم بیان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3759 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم گوشت و مرغ دوست دارم ولی بخاطر جاریم می‌خوام با مرغ درست کنم چون اون دوست داره

آره منم با مرغ دوست دارم 

سینه مرغ

ایشون سوپ خامه ای هم دوست داره یا فقط جو؟ 

مثلا سوپ رو بیشتر از غذا دوست داره؟ 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

می‌زاری کامل خنک بشه بعد می‌زاری یخچال ؟جو رو می‌پزی می‌زاری یخچال یا سوپ رو کامل

سوپ کامل میپزم ولی نمی‌زارم جابی افته ریزه کاری های اخرشو می‌زارم واسه چند ساعت قبل مهمونی ومیزارم کامل خنک بشه می‌زارم یخچال درضمن چون سفت میشه فرداش آب جوشیده بهش اضافه میکنم برای جا افتادن 

[QUOTE=399712430]خوب کاری کردی  کسی که لیاقت نداره باید اینکارو کرد [/QUOTEشوهرم خیلی  گفت   نکن      ولی گوش ندادم  اخرش به حرفش   پی بردم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
آره منم با مرغ دوست دارم سینه مرغایشون سوپ خامه ای هم دوست داره یا فقط جو؟ مثلا سوپ رو بیشتر از غذا ...

آره سوپ خیلی دوست داره بیشتر از غذا

حاضره هر روز سوپ بخوره 

اونو نمی‌دونم فقط میدونم سوپ جو خیلی دوست داره

منم می‌خوام با سینه مرغ درست کنم 

به به نوش جان با مرغ درست می‌کنی یا بدون مرغ

حتما با مرغ عزیزم اصلا بدون مرغ مزه نداره سوپ ،،هرچند بچه هام مرغای سوپ رونمیخورن ولی میریزم و بیشتر مواقع گردن وکتف وبال مرغهایی که میخرم می‌زارم واسه سوپ ولی مهمونی بیشتر سینه مرغ هرچند سوپ با استخوان مثل گردن و کتف وبال خوشمزه تر میشه البته وقتی میپزه پوست کتف  و استخوان گردن روجدا میکنم که زشت نباشه توی سوپم

چرا قهرین ؟

جاری م خیلی اداییه بر خلاف من، دیگه مدام باید نازشو میکشیدم و اینا منم اهل این چیزا نبودم

قهر کرد، امیدوار بود من ازشون بخرم، منم اهمیتی ندادم. همون فرمون رو رفتیم الان چند ساله قهره