2777
2789
عنوان

جاریم عاشق سوپ جو هست من گفتم بیان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3762 بازدید | 150 پست
خدا دو تا نصیب کرده که نگم بهتره همه کاری همه محبتی همه احترامی گذاشتم بهشون ولی یه چیزی ...

حالا منم خیلی محبت میکنم به جاریم 

با اینکه با اون یکی صمیمی تره و بیشتر هدیه می‌بره و حتی سوغاتی 

اون نمیدونه که من میدونم 

ولی من اصلا چشمم به این نیست و اتفاقا من یکی دو بار براش هدیه خریدم

با هر کی مثل خودش باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه شهر کوچیک هستیم از بقیه خبر ندارم اما جدا از وضع مالی ، کل خانواده پدری مادری و خانواده پدر و ...

خوب کاری میکنید بهترین کاره چون این طورخیلی بهتره جمعتونم از هم نمیپاشه رفت امد ادامه پیدا می کنه 

حالا منم خیلی محبت میکنم به جاریم با اینکه با اون یکی صمیمی تره و بیشتر هدیه می‌بره و حتی سوغاتی اون ...

اره  الان  دیگه     چن ساله   رابطه  قط کردم  هر کاری میکنن    دیگه     حتی   سلامم  نمیدم   جایی  خودشون با پرویز   سلام احوال پرسی میکن  والا   بزور   جواب میدم  اینقدر متنفر شدم  دیگه    نمیدونی چیا   چه  احترامی  گذاشتم  بهشون

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم