2777
2789
عنوان

ازم سو استفاده شد خیلی دلم گرفته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 89 پست
اگه شوهرت باشه چی

هر خری ک میخواد باشه

من حوصله منت کشی و مظلومیت ندارم

ببینم طرف داره میپیچه ی جوری میپیچونمش ک ب وجودش شک کنه

گریه زاری التماس ب پاش افتادن بین بنده و خداس ن بندگان خدا 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی گلم اشتباه کردی،بعدازاشتباه سرکوفت زدن اصلاقشنگ نیس،اینو بگن تجربه زندگیت،ازاین به بعدبرای خودت خیلی ارزش قائل باش،توازروی احساس اینکارها کردی واون بی وجدان ازروی هوس ،هرچی ازاین اقا داری ازبین ببر،شماره،کادو ،عکس و.....،ناپدید شو به هیچ وجه اگخ روزی اومد جوابشو نده میدونم غرورت شکسته میدونم خیلی حس بدی هس،اما توبه کن وازاین به بعد فقط وقت وانرژی روبرای خودت بزار،اگه روزی هم باکسی ربتی داخل رابطه زودوابسته نشو ،هیچوقت برای اینکه دوست داشتنت روثابت کنی ازتنت مایه نزار،پسرها بازیگرهای ماهری هستن،خداازشون نگذرخ

ابجی گلم اشتباه کردی،بعدازاشتباه سرکوفت زدن اصلاقشنگ نیس،اینو بگن تجربه زندگیت،ازاین به بعدبرای خودت ...

والااااا حرف حق

مگه نر چیه ک وقتی میخواد گم و گور شه ب پاش میوفتن و التماسش میکنن زن اگ قراره تب کنه فقط برا مرد تب کنه ن التماس نامرد 

بود نوش نبود فراموش 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

پسری ک بخواد برههمین مدل حرف میزنهخدا لعنتشون کنه

آره دقیقا 

اکس منم همین طوری حرف زد 

بعدش رفتش 

منم رفتم شوهر کردم دورش یه خط قرمز کشیدم 

بعدا فهمیدم وقتی با من بوده با دختر عمومم بوده 

الآنم با دختر عمومه 

دختر عموم می‌فهمه وقتی با من بوده با اینم بوده 

البته اول با من آشنا شد بعدش ۱ سال که با هم بودیم رفت با دختر عموم همزمان با منم بود

خاک تو سرشون

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

والااااا حرف حقمگه نر چیه ک وقتی میخواد گم و گور شه ب پاش میوفتن و التماسش میکنن زن اگ قراره تب کنه ...

گاهی وقتها ادم گول میخوره،وابسته میشه،طرف اینقدر خوب نقش بازی میکنه که وابسته بشی،انسان خطا میکنه دیگه،هرچندگفتن گناه خودش گناه هس،اما خدابخشنده هس،مطمئنم هیچ دختری دوست نداره الکی خودشو دراختیازکسی بزاره،اماگاهی مجبورمیشه ازروی احساسات

به پسرا اصلا نباید رو داد توی رابطه دوستی باید با حد و مرز جلو رفت. من نزدیک پنج ماهه تو رابطه ام نز ...

منم نمیذاشتم

ماه هشتم دیگه نتونستم جلوشو بگیرم و اشتباه کردم...