2777
2789
عنوان

ازم سو استفاده شد خیلی دلم گرفته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 89 پست
اگ چتت فیک نیس میشه منم بگم خاک توو سرت چرا غرور نداری؟!

فیک نیست تاپیکای قبلم چندتا هست...

واسه اینکه عاشقش بودم:)

واسه اینکه از خیلی چیزام بخاطرش گذشتم با این خیال که سال بعد ازدواج میکنیم.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زندگی همینه فقط بعنوان یه تجربه بهش نگاه کن و توبه کن دیگه از این کارا نکنی 

خودتو بسپار به خدا بهترینا رو برات میسازه 

یه روزی انقد خوشبخت میشی که این روزاتو یادت میره غصه نخور 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
نه هیچی نشدهتاپیکای قبلمو ببین متوجه میشیفقط برا اینکه بهش گفتم چرا جوابمو نمیدی این کارو کرد

ابجی نازم

برا خودت روحت جسمت وقتت ارزش قائل باش

لیاقت تو ی پسر اس و پاس نیست 

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

وقتی دختر خودش برای جسم و روح خودش ارزش قائل نباشه میخوای یه پسر غریبه براش ارزش قائل بشه؟!خب دیگه ک ...

اخه ما قرار بود سال بعد ازدواج کنیم:)💔

میترسیدم اگه حالش خوب نباشه بره سراغ جن.ده های اطرافش

نمیخواستم اینجوری شه.. 

مثل لیمو شیرینهتا تن میدی،تلخ میشهرابطه های قبل ازدواج،وقتی ازدواج میکنی،یک جور نفرت میشه از خودت

و دقیقا الان خیلی از خودم بدم میاد:)

هرچند بعید میدونم بتونم دیگه با این روحیه‌م ازدواج کنم

فیک نیست تاپیکای قبلم چندتا هست...واسه اینکه عاشقش بودم:)واسه اینکه از خیلی چیزام بخاطرش گذشتم با ای ...

غصه نخور گور باباش 

از اینکه ی لاشی از زندگیت حذف شد و خیانتاشو ندیدی خوشحال باش

دیگه هم از جسم‌ و روحت بخاطر کسی نگذر مگر اینکه از خودش بگذره تا بهت برسه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

والا دوست پسرم تا حالا همچین چیزایی بم نگفته چرا نمیرینی بهش

میگن عشق ادمو کور و کر میکنه

منم از اونایی بودم که ۹ ماه عاشق بودم و با نظر و التماس به خدا خودم بهش گفتم دوسش دارم... 

اخه ما قرار بود سال بعد ازدواج کنیم:)💔میترسیدم اگه حالش خوب نباشه بره سراغ جن.ده های اطرافشنمیخواست ...

حالا چیشد موند؟!

با تنت میخواستی نگهش داری؟

موندنی راهشو پیدا میکنه رفتنی بهانشو

یه لحظه فکر کن الان هایمنت هم پاره شده بود،چون تو تاپیک قبلیت دیدم نگرانش بودی... پسره هم ک گذاشت رفت نگرفتت

اونوقت چی؟!

(اصلا کسانی ک حامی باکره نبودن دختر قبل ازدواج هستن ریپلای هم نکنن با اونا نیستم)

ببین قیدشو بزن دخترخاله من تو نامزدیش محرمیت خونده بودن بکارتشو از دست داد فقط خونریزی نداشت بیچاره،چیشد؟! ب زووور پدر دختره براش عروسی گرفت دادش ب پسره 

پسره نمی‌خواستش دیگه پدر عروس براشون عروسی گرفت گفت فقط ی شب تو خونش باشه...

الان طلاقش داده خونه باباشه

سنگین برو خونه شوهر

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست