2777
2789
عنوان

صحبت شاکی جمشیدی

162 بازدید | 8 پست

صحبت‌های مهم شاکی و مادر او در پرونده تجاوز پژمان جمشیدی با روزنامه هم‌میهن:

برای امضای قرارداد همکاری با پژمان جمشیدی، از دفترش به‌ خانه او رفته و آنجا مورد تجاوز قرار گرفته‌است، همچنین یک زن هم در این ماجرا دخیل بوده و شاکی به‌واسطه اعتماد به او به خانه جمشیدی رفته‌.

۲- همان شب با شکایت و گرفتن دستور قاضی، آزمایش پزشکی قانونی انجام داده و در گزارش این سازمان، تجاوز تایید شده‌است. به گفته آن بعد از اینکه از او شکایت کردند، دوباره دادگاه از پزشکی قانونی استعلام خواست و این‌بار از جمشیدی هم تست DNA گرفتند و وقتی با آزمایش قبلی تطابق دادند، باز هم تجاوز را تایید کردند.

۳- بارها از سمت پژمان جمشیدی و اطرافیانش به او پیشنهاد 50 میلیارد تومانی داده شده تا از شکایت خود صرف‌نظر کند.

مادر دختر شاکی، همچنین از صیغه نبودن شرایط این رابطه خبر داد:

قاضی همان لحظه به او گفت، خودت خواندی؟ گفته بله. قاضی گفته الان خطبه را بخوان ببینم بلدی؟ و او نتوانست. دروغ گفته بود و دروغ‌اش معلوم شد. طبق جواب پزشکی قانونی، دادگاه تشخیص اولیه داد که این جرم اتفاق افتاده و به‌همین‌دلیل قرار بازداشت صادر شد.

@MovieTwitte | #Phenom

حالا هی از یه متجاوز دفاع کنین 

کاملترش رو تو تاپیک‌ اخر منم هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدالتی اگه بود با متجاوز برخورد قاطع میشد دیگه دخترا هم نمیترسیدن مجبور به سکوت نمیشدن .این دختر حالا به هر دلیلی آفرین داره که رفته شکایت کاش درس عبرتی بشن این متجاوزا برای بقیه حیوون صفتا

عدالتی اگه بود با متجاوز برخورد قاطع میشد دیگه دخترا هم نمیترسیدن مجبور به سکوت نمیشدن .این دختر حال ...

وای مرسی 

یه نفرو دیدم ازین مرتیکه دفاع نکرد 

سرویس کردن بس ک گفتن قضاوت نکنیم 

مردک با وثیقه راست راست میچرخه طرفدارای مزخرف تر از خودشم مدام طرف اینو میگیرن

وای مرسی یه نفرو دیدم ازین مرتیکه دفاع نکرد سرویس کردن بس ک گفتن قضاوت نکنیم مردک با وثیقه راست راست ...

چی بگیم اخه .واقعا درده که حمایت میکنن .متجاوزارو کلا میگن تقصیر خود دختره بوده یا حجابش کم بوده یا خودش رفته . متجاوز در هر حالی بدون توجیه کار غیر قابل بخششی انجام میده حمایت نداره واقعا