2777
2789
عنوان

چقدر ساده ایم تاپیکا رو باور میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان یعنی اون شب نرفتی خونت؟چرا خواست برت گردونه؟

رفتم خونم

ولی دیگه حرف نزدیم

فرداشم رفت سرکار

چه میدونم چرا میخواست برگردم

درحالی‌که میدونست خواهرم قراره بیاد

و اینکه خودشم سرکار میرفت

من خونه هم تنها بودم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دقیقا من با همین مدت کم که اینجام اینا رو فهمیدم بعدا کلی هم فحش اون طرف میدن یا اگر من بگم فیکه میگن نه حسودی و .... میگن هرزه هستی و .... اینا داستان ها رو ی جوری تعریف میکنن که طرف دیگر رو مقصر جلوه بدن خودشون بی گناه نمیگم همشون اما بالای 90 درصدش الکیه حداقل ی سری چیزا بگن با عقل جور دربیاد!!1

رفتم خونمولی دیگه حرف نزدیمفرداشم رفت سرکارچه میدونم چرا میخواست برگردمدرحالی‌که میدونست خواهرم قرار ...

ازش نپرسیدی چرا اینجوری کرده؟

بعدش از دلت درآورد؟

ببخشید زیاد سوال میکنم

آخه منم همسرم دست بزن داره دنبال راه حل ها هستم

ازش نپرسیدی چرا اینجوری کرده؟بعدش از دلت درآورد؟ببخشید زیاد سوال میکنمآخه منم همسرم دست بزن داره دنب ...

نه تا چند روز اصلا دیگه حرف نزدیم

حتی من رفتم تو اتاق وسیله جم کنم وبرم دیدم اصلا شرایط طلاق ندارم

من زیاد رفتم قهر و درنهایت برگشتم

اون مدت مثلا من خیلی موز دوست دارم

سه بار موز خرید

شنیسل مرغ دوست دارم از سرگارش برام آورد

بعد هم عمل بلفارو پلاستی داشت دیگه کم کم آشتی کردیم

بعد گفتم چرا زدی و اینا

میگه نه من کی کتکت زدم😐

از بیخ و بن قضیه رو رد کرد

بعد میگه میدونم داشتی میمردی که باهات حرف بزنم🤣

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

زده به شوخی که نزده یا واقعی میگه نزدم؟چجوری زد که منکر شد؟

والا زد

خیلی هم زد

از سر شرمندگی که انکار میکنه

من خیلی بهش محبت میکنم تحمل کم محلی رو نداره

به ولله یه سمت صورتم کبود شد

چی بگم والا اخه چه سودی داره براشون تاپیک الکی اینجا بزنن پول میدن مگه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

دقیقا 

من تو یه تاپیک گفتم پرستارم و سوال دارویی یه بنده خدایی رو جواب دادم یهو یکی اومد گفت نه من دکترم و دارم تخصص میخونم جواب آزمایش که گذاشته شده بود رو حتی نتونست بخونه و حسابی خندیدم چون ثابت شد هیچ خری نبوده🤣

عزیزم مشخصه که   اینجا   همش واقعی   نیس     البته  ی  سری از تبادل نظرها  هم  درسته  و مفید ولی  عیر واقعیم زیاده     ولی خوب  هست  دیگه    باید   خوند  و عیور کرد

من برای کاربرای ساده لوح دلم میسوزه واقعا انگار اصلا مغز ندارن.طرف زندگیش نابوده خیانت،کتک،طلاق عاطفی و...

بعد یه طومار مینویسه با شوهرتون اینجوری رفتار کنید عزیز بشید.اون بی مغزها هم سوال پشت سوال و التماس که بیا ما رو راهنمایی کن 

آخه آدم از کسی که نمیدونه کیه چند سالشه اصلا مرده یا زن راهنمایی میگیره اونم درباره ی خصوصی ترین بخش های زندگیش؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
والا زدخیلی هم زداز سر شرمندگی که انکار میکنهمن خیلی بهش محبت میکنم تحمل کم محلی رو ندارهبه ولله یه ...

بمیرم برات 

قلبم مچاله شد

غرور آدم له میشه 

شوهر منم ...

اون لحظات از خودم بدم میاد

همیشه دست بزن داره؟؟؟