2777
2789
عنوان

چقدر ساده ایم تاپیکا رو باور میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 55 پست
چرا اتفاقا تاثیر میزارهکلا دید بد پیدا میکنید نسبت به همه چیچون داستان اصلیو نمیگن ما فکر میکنیم نکن ...

من قرار بود دوروز خونه مادرم بمونم

شوهرم همون شب آومد دنبالم

گفت از اینجا رد میشدم گفتم برت گردونم درحالی‌که قرار بود فرداش خواهرم بعد چندماه ببینم

منم گفتم قرار مون ابن نبود

گفت همه چی که قول و قرار نیست

اینم بگم فرداش از ۶ صبح تا ۸ شب سرکار میرفت

خلاصه یکم که کم گحلش کردم سر اون کلی کتکم زد

پس اینقد جوگیر نشید لطفا

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

هم با کاربرای دیگه هستم هم با استارترلطفا لطفا دیگه از اون ور بام نیفتیمکتک هیچ توحیحی نداره

کتک توجیهی نداره ولی دوست خود من کلی فحش بد بیراه به خانواد شوهرش داد و بعدشم چاقو پرت کرد سمتش و بعدش شوهره عصبی شد کتکش زد

حالا اون قسمت اولشو بعد شش ماه دلسوزی فهمیدیم تازه طلبکار میگفت من زنم در هر صورت نباید دست رو بمن بلند میکرد ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دلوینت نامی بود

الکی میگفت سرطان دارم 

من زااااار میزدم واسه تاپیک هاش 

انقدر   گریه میکردم حالم بد میشد 

فیک از اب در اومد

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

منم بخشی از داستان زندگیمو دو روز پیش تعریف کردمبعضیا گفتن فیکه ولی خیلیا چشامو باز کردن

چه نتیجه ای گرفتی برای زندگیت؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ی دلوینت نامی بودالکی میگفت سرطان دارم من زااااار میزدم واسه تاپیک هاش انقدر گریه میکردم حالم بد م ...

اره اونم که تقریبا همه فهمیدن   

چقدر ملت براش دعا میکردن هرروز 

تو خونه مادرت زدت؟؟؟

نه خونه خودمون

فرداش که سرکار بود

پس فرداش که به زورجوابش دادم

قاتی کرد

انتظار داشت اون رفتارش رو سریع ببخشم

خب این برمیگرده ب اعتماد خودت ب خودت و زندگیت ادم نباید انقدر تاثیر پذیر باشه

همه تو زندگیاشون مشکل دارن هیچ زندگی بدون مشکل و چالش نیست

همه هم کنترل ندارن رو افکارشون

مورد داشتیم طرف تحت تاثیر تاپیکای اینجا شنود گذاشته بود تو ماشین شوهره که بفهمه با کسیه یا نه و در آخر بدون اینکه اصلا داستانی پیدا بشه یهو شوهره فهمیده شنود گذاشته(سیمکارتی که تو دستگاه بوده باعث شده بفهمه کار زنشه) و دعوای اساسی شده بوده و از اون به بعد به زنش بی اعتماد شده بود هرروز میومده گوشی زنه رو چک میکرده و جهنم شده بود زندگیش