2777
2789
عنوان

چقدر ساده ایم تاپیکا رو باور میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 55 پست
بمیرم برات قلبم مچاله شدغرور آدم له میشه شوهر منم ...اون لحظات از خودم بدم میادهمیشه دست بزن داره؟؟؟

نه،

چاره چیه

باید تحمل کرد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم شاید خیلیا ناراحت بشن ولی واقعیته اگر کسی واقعا هم زندگیش مشکل داشته باشه اینجا جای مطرح کردنش نیست اینجا وقتی مشکل مطرح میشه یجوری کاربرا به طرف مشاوره میدن که زندگیش زودتر از هم بپاشه بدون اینکه بدونن اصل قضیه چی بوده

نه،خودم نذاشتم

پس برای چی تحمل میکنی؟

من دو تا بچه دارم

خود شوهرم چند بار جلوی خانواده ش گفت هر کی جای زنم بود تا حالا طلاق گرفته بود

چندبارم خودش برگشته گفته میفهمم که به خاطر بچه ها موندی

پس برای چی تحمل میکنی؟من دو تا بچه دارمخود شوهرم چند بار جلوی خانواده ش گفت هر کی جای زنم بود تا حال ...

چون زندگیم اونقدرها هم وحشتناک نیست

و اینکه قبلا گفتم شرایط طلاق ندارم

بارها رفتم و برگشتم

خونه خودم راحت ترم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

چون زندگیم اونقدرها هم وحشتناک نیستو اینکه قبلا گفتم شرایط طلاق ندارمبارها رفتم و برگشتمخونه خودم را ...

اون که آره آدم خونه خودش راحتتره 

منم ازدواج دوممه 

ولی بعضی وقتا کم میارم 

تا حالا قهر نرفتم

احتمالا شما هر دو هم رو دوست دارید هنوز

اون که آره آدم خونه خودش راحتتره منم ازدواج دوممه ولی بعضی وقتا کم میارم تا حالا قهر نرفتماحتمالا شم ...

اره دوست داشتن که اره

حتی اون شب که اومد دنبالم.خواهرم گفت احتمالا بدون تو حوصلش سررفته

دلش برات تنگ شده

زندگیه دیگه

قرار نیست همیشه بر وقف مراد ما باشه

توکل بخدا