2777
2789

از اول میگم بهتون داستان چیه 

من دانشجوام و این اقا ترم پیش توی یکی از کلاسای من بود 

درسخون ،مودب و خجالتی 

من خودمم خیلی درسم خوبه ، مودب ،خیلی آدم بجوشی نیستم بیشتر سرم تو کار خودمه اما اگه کسی سوالی بپرسه یا هرچی آدم خوش رویی ام 

این پسره توجه منو جلب کرده بود اما از اونجایی که اصلا دوست نداشتم طرف متوجه بشه همه کلاسا یه نقطه دور از این میشستم .

این ترمم توی یکی از کلاسامون بود که عملی بود 

من ۲ جلسه رفتم این کلاسو و این آدم کلا سرش تو کار خودش به هیچ دختری هم نگاه نمیکرد 

منم گفتم خب اوکی لابد یارو کلا خجالتیه 

تا این که هفته پیش توی حیاط دانشگاه دیدمش با ۲ تا دختر 

خب تا اینجا اوکیه و هیچ مشکلی نداره  بلاخره همه مثل هم نیستن ارتباط اجتماعیه

اما تو چرا باید بچسبی تو شکم اونا بشینی هیییچ فاصله ای بینشون نبود

پسر خوب یکم دور تر بشین 

بازم به خودش مربوطه من قضاوتش نمیکنم اما از من یه برگه میخواستی بگیری ۱۰۰ بار دست و پات به هم میپیچید اما الان تو شکم بچه مردم نشستی 

خلاصه رفتم با استاد خرف زدم کلاسمم تایمشو عوض کردم چون هم اینو میدیدم ناراحت میشدم هم یه پسره اونجا همش دوست داره با من ارتباط بگیره ،وقتی این بچه خجالتی اینجوریه وای به اون .

اصلا از این حرفا خوشم نمیاد اما من از اون دختره ظاهری و استایلی بهترم 

اما خب اون دختره رو میشناسم خیلی آدم خوش انرژیه و بجوشه

من که نمیدونم نسبتشون چیه اما هر هست ایشالا هر روز بهتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم خاصی از آب در نیومده شاید یارو دوست دخترش توم که نسبتی نداری باهاش که انتظاری داشته باشی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

آدم خاصی از آب در نیومده شاید یارو دوست دخترش توم که نسبتی نداری باهاش که انتظاری داشته باشی

نه رل نیستن 

حالت همکلاسی دوست اینجوری 

منم انتطاری ندارم که تعریف کردم 

نه رل نیستن حالت همکلاسی دوست اینجوری منم انتطاری ندارم که تعریف کردم

شاید دوسش داره و باهم در ارتباطن ولی نگفتن اونقدر نزدیک 

وگرنه ما هم دوران دانشگاه همچین دوستایی داشتیم ولی ما دوست عادی بودیم و فاصله ها همیشه حفظ بود

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

عزیزمم ببخشیدا ولی قشنگ معلومه حسادت کردی😂بابا بیخیال چیز که زیاده پسر دنبال یه چیز خوبش باش

بخدا حسادت نکردم 

اگه با یکی سرتر بود حرفتو میپذیرفتم اما الان نه واقعا

اره پسر زیاده ولی چون این خیلی ساده بود فکر میکردم ادم خوبیه