2777
2789
عنوان

بیاید بگم پسری که فکر میکردم خیلی خوبه چه آدمی از اب دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 31 پست
بخدا حسادت نکردم اگه با یکی سرتر بود حرفتو میپذیرفتم اما الان نه واقعااره پسر زیاده ولی چون این خیلی ...

میدونمم عزیزم

ولیی واقعاا همه اونی نیست که نشون میدن خیلیی باید محتاط بود تو این جامعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا من کلا هر کیو میبینم فکر میکنم آدم خوبیه

خب اون از حس تو چیزی نمی دونه

بقیع دخترا هم خوش انرژی ان می ره پیش اونا چون راحت تر ارتباط می گیره

خجالتی پچالتی هم ولکن اینا ظاهرشون اینه وگرنه😂

خب اون از حس تو چیزی نمی دونهبقیع دخترا هم خوش انرژی ان می ره پیش اونا چون راحت تر ارتباط می گیرهخجا ...

میدونم چی میگی 

موفق باشه  آدم بدی نیست فقط با دهنیت من متفاوت بود

اره واقعا همه آدما هرکاری میتونه ازشون بربیاد

دقیقا 

تازه مرام معرفت پسرا با دوستاشون بیشتزه تا دخترا با هم

ی روز چوسن ی روز پشت این غیبت اون یکی دیگ روز فازشون عوض می شه

اینو تحویل نمیگیره با یکی دیگ می پره 

تو شرایط خاص بنظرم همه ادما جور خاصی برخورد می کنن دخترا و دوستای دخترمون هم مستثنی نیستن

ببین تو شرایط خاص قرار نیست آدما بدجنس بشن و بدی کنن و بخاطر منافع خودشون طرفو اذیت کنن، ولی اکثر مردا اینجورین، مثلا مردیکه پولدار میشه یا مثلا یه زن خشگل وسوسه ش میکنه احتمال خیانتش بالاست، ولی یه زن تو شرایط مثلا سختی و بی پولی معمولا کنار همسرش میمونه، تو شرایط خاص مردا احتمال بدجنس شدنشون بالاتره