2777
2789
عنوان

آیا کره بادوم زمینی غیرشرکتی سمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 30 پست
نه فروش مجازی نداریم فعلاعذر میخوام شما که همیشه مصرف میکنین چه خواص و مضراتی داره؟ چاق میکنه؟

اولش خواهرم گرفت که میگفتن برای دیابت خوبه جایگزین کره و مربا که همش قند و چربیه.

البته روزی نهایتش یه قاشق مصرف میکنه.

خیلیا میگیرن و رعایت نمیکنن زیاد مصرف میکنن که اضافه وزنم میگیرن.

من خودمم یه قاشق بیشتر نمیتونم بخورم چون واقعا قوی و مغذیه و آدم‌ رو مدتی سیر نگه میداره. یا همراه تخم مرغ همزده میخورم یا پنیر روزانه که خیلیم خوشمزه میشه.

ولی زیادشم میگن خوب نیس چون میزان کالری مصرفی رو میبره بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ها برای صبحونه نسبت به کره مربا که همش چربی و قنده سالم ترهالبته مصرفش باید به اندازه باشه وگرنه ...

نخیر بدتره چون با روغن نباتی که مثل چسب هست و خودشم مثل چسب به روده میچسبه خوب نیست باعث یبوست میشه باعث تورم روده میشه 

نخیر بدتره چون با روغن نباتی که مثل چسب هست و خودشم مثل چسب به روده میچسبه خوب نیست باعث یبوست میشه ...

یا خداااا

واقعا؟

پس چاره چیه

مطمئنید شما؟ اگه همینو بگم دیگه همشو میریزن دور😂

بنده خدا دیابتیه و نمیتونه کره مربا یا خامه و این چیزا مصرف کنه. همینو میخوره

خودمم مصرف میکنم

یا خدااااواقعا؟پس چاره چیهمطمئنید شما؟ اگه همینو بگم دیگه همشو میریزن دور😂بنده خدا دیابتیه و نمیتون ...

بله شما خودتون نفهمیدین تو این همه مدت که یبوست دارید؟چارش اینه خامه که خوبه چرا خامه نمیخوره؟عسل هم خوبه پنیر هم با گردو خوبه 

کهنه یعنی مثلا چه مدت؟

مثلا سه چهار ماه در معرض گرما و رطوبت باشه

معمولا از قیافه اجیل نمیشه تشخیص داد از مزه ش میشه بفهمی کهنه س

بهترین روش نگهداری اجیل تو فریزر هست-پسته بادوم و غیره تو فریزر تا یکسال هم میمونه و مزه ش عین روز اول

در جاهای نامعتبر هم معمولا اجیل که کهنه میشه شورش میکنن تا مزه کهنگیش بره-از جای نامعتبر هم اجیل خام بخرید نه شور

صبح ها برای صبحونه نسبت به کره مربا که همش چربی و قنده سالم ترهالبته مصرفش باید به اندازه باشه وگرنه ...

من ۵ .۶  ماهه ازین خونگی ها گرفتم . مصرف نکردم هنوز .خراب نشده؟؟ باید بزارم یخچال یا بیرون باشه

بله شما خودتون نفهمیدین تو این همه مدت که یبوست دارید؟چارش اینه خامه که خوبه چرا خامه نمیخوره؟عسل هم ...

بنده خدا بیش از یه ساله درگیر یبوسته و دارو میخوره کنارش بابت یبوست. پس بابت همین بوده😑

من ۵ .۶ ماهه ازین خونگی ها گرفتم . مصرف نکردم هنوز .خراب نشده؟؟ باید بزارم یخچال یا بیرون باشه

یخچال

از اینجا که من میگیرم فکر کنم گفته بود چهار ماه تاریخ انقضاشه

بندازید دور چون ماده نگهدارنده هم که نداره

ما یه جا رفتیم جلومون کره گرفت

درضمن تو نت بزن کره بادام زمینی خونگی

درست کردنش راحته خودت امتحان کن

فقط کافیه چند تا فیلم ببینی و دستگاه خرد کن داشته باشی

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/