2777
2789
عنوان

آیا کره بادوم زمینی غیرشرکتی سمیه

243 بازدید | 30 پست

بیش از یه ساله کره بادوم زمینی رو از این مغازه های کره گیری میگیریم

الان هی میشنوم میگن یه ماده سمی دارن اینا به اسم آفلاتوکسین که میگن یه سم قارچیه و کبد رو نابود میکنه. میگن کارخونه ایش نظارت بیشتری روشه و بهداشتی تره.

خب مصرف ما نسبتا زیاده و قیمتشم بیشتره. جدا از این، شرکتی هاش مواد افزودنی و نگهدارنده داره. مغازه ها طبیعی تره و طعمشم واقعی تره. حالا تکلیف چیه؟

تازه ما روغن زیتونمونم از مغازه روغن گیری میگیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه شون کپک ندارنموقعی که میخوای روغنش رو بگیری خودت بادوم زمینی ها رو ببین که سالم و تازه باشن

میگن که کنترل کیفی ندارن مغازه ها و دستگاه های خاصی تو کارخونه ها هست که میزان اون ماده سمی رو چک میکنن

دیگه طبق معمول هرچند مدت ملتو از یه چیزی میترسونن

یکی از اعضای خانوادم مغازه داره و کره گیری می‌کنه

کاملا تمیزه و تازه 

قبلا که از جاهای دیگه می‌گرفتیم شیرین بود چون شکر داخلش میکنن شاید

ولی الان که مال خودمونه شکر داخلش نی و سالمه

خلاصه ما میفروشیم تو مغازه و فک کنم سالمتر باشه شایذ

خب شرکتی بخر 

ی برند باکیفیت بخر

من شرکتی میخرم راضیم، مصرف منم بالاست

شما کره بادوم زمینی رو ب چ روش هایی میخورید؟ با تست یا چی؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یکی از اعضای خانوادم مغازه داره و کره گیری می‌کنهکاملا تمیزه و تازه قبلا که از جاهای دیگه می‌گرفتیم ...

اگه توی باسلام یا جای دیگه فروشگاه مجازی دارین بیزحمت بدارین بقیه هم استفاده کنن

خودمم از جاییکه میگیرم شکر نداره. تمیزه و خیلیا راضین. شنیدم یه سری جاها مثلا سفارش میدن و شیرینیه

خب شرکتی بخر ی برند باکیفیت بخرمن شرکتی میخرم راضیم، مصرف منم بالاستشما کره بادوم زمینی رو ب چ روش ه ...

کدوم برند شرکتی میگیرین؟

با تست

همراه پنیر روزانه 

خییییلی خوشمزه میشه ترکیبش

گاهیم کنار تخم‌ مرغ همزده

یا همراه پنکیک

اگه توی باسلام یا جای دیگه فروشگاه مجازی دارین بیزحمت بدارین بقیه هم استفاده کننخودمم از جاییکه میگی ...

نه فروش مجازی نداریم  فعلا

عذر میخوام شما که همیشه مصرف میکنین چه خواص و مضراتی داره؟ چاق میکنه؟

میگن که کنترل کیفی ندارن مغازه ها و دستگاه های خاصی تو کارخونه ها هست که میزان اون ماده سمی رو چک می ...

بله اینو راست میگن. توی کارخونه چه کنجد چه چیزهای دیگه که روغن گیری میشن گویا با لیزر و اشعه قارچ و کپک رو از بین میبرن. 

بهترین کار همینه که خودت بادوم زمینی رو بخری بدی براتون روغن گیری کنن

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

کلا به درد نخوره کره بادوم زمینی

صبح ها برای صبحونه نسبت به کره مربا که همش چربی و قنده سالم تره

البته مصرفش باید به اندازه باشه وگرنه خیلیا برای رژیم میگیرن برعکس اضافه وزن میگیرن

کره گیری های بیرون اکثرا از بادوم های بی کیفیت استفاده میکنن و این بادوم ها چون کهنه هست سم آفلاتوکسین تولید میکنن-درحضور مشتری کره میگیرن ولی خب تشخیص کهنگی بادوم که از تو دستگاه مشخص نیست-یه برند با کیفیت مثل جیم بخرید

من خودم از پیج ریحون میخرم تو اینستا-بهترین و مرغوب ترین بادوم رو برای کره گیری استفاده میکنه