2777
2789
عنوان

کسایی که برادرشونو از دست دادن میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهرانا کاش منم میتونستم مثل او رفیقت برقصم یا بخونم یا حتی خودمو سرگرم کنم ،،هزار تا فکر تو سرمه اینکه چرا این کارو کرد؟از مرگ و مردن نترسید؟عزرائیل رو دیده؟ نترسیده اون لحظه؟نگفته آی اجی کمکم کن یا مامان بابا کمکم کنید؟وقتی تو سردخونه بود و فامیلمون رفت شستش خجالت نکشیده؟وقتی گذاشتنش تو قبر وحشت نکرده؟هعیییی فقط میدونم حالم خییییلی بده به معنای واقعی اصلا حال خوبی ندارم میگم کاش تموم غم و غصع های عالم رو داشتم ولی داداشم نمیرفت اخه رازام پیشش بود فقط داداش نبودکه،بچم بود،رفیقم بود شاید بخندید بهم حتی بابام بود اون برام همه چیز بود 

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش
مهرانا کاش منم میتونستم مثل او رفیقت برقصم یا بخونم یا حتی خودمو سرگرم کنم ،،هزار تا فکر تو سرمه این ...

هر چقدر هم غرق در زندگی و روز مرگی باشی بازم گوشه قلبت جای خالیش حس میشه.هیچوقت ادم نمیتونه تکه ای از قلبش رو فراموش کنه

فکر کن یه مسافرت طولانی رفته وقراره همو بعد 50سال اینا ببینید فکرکن خوشحاله جاش خوبه وتنها ناراحتیش اینکه تو ناراحتی تو غرق غمی تو گریه میکنی وبخاطر تو بهش خوش نمیگذره پس سعی کن خوش باشی شاد باشی تو اون هم شاد بشه

من داداشم و مامانمو تو تصادف از دست دادمسخته ولی میگذره

چطور دووم اوردی آخه😭😭😭من میگم تا کسی داغ نبینه نمیفهمه مشکل زندگی و غم زندگی چیه البته خدا سر گرگ بیابونم نیاره چه برسه آدم ،وجودم تکه تکه شده

فکر کن یه مسافرت طولانی رفته وقراره همو بعد 50سال اینا ببینید فکرکن خوشحاله جاش خوبه وتنها ناراحتیش ...

ولی اون ما رو دوست نداشت اگه یه ذره دوست داشت نمیرفت تنهامون بزاره ،من بارها مشکلی داشتم که قصد خودکشی کردم ولی خیلیا اون لحظه اومدن جلو چشمم خانوادم رو میگم و باعث شده خیال خودکشی از سرم بپره من میگم این چرا اینقد بی معرفت بوده که اون لحظه حتی اندازه سر انگشتی به ما فکر نکرده به منه بیچاره که تنهای تنها میشم