2777
2789
عنوان

این حرفو درسته به کسی که داره دردودل میکنه بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 32 پست
من هم چند وقت پیش داشتم از پسرم به مامانم میگفتم پشت گوشیبهم گفت بچه ای که تو ماه محرم و صفر نطفه شو ...

ای وای حالا واقعا اینطوره ؟ 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحافظ مادر عزیزت باشهمنم به دخترم میگم گریه نکن مژه هات میریزه زشت میشیچطور دلت میاد از مادرت دلگی ...

شاید من خیلی قدرنشناسم نمیدونم 

من روزای بدی میگذرونم همش منتظر خبرم سردر گمم نمیدونم چرا هیچ کس درکم نمیکنه از کسی انتظار ندارم حدا ...

ان شاءالله که خدا کمکت میکنه عزیزم درست میشه همه چیز کلا از آدما توقع داشته باشی معمولا آخرش دلتو میشکنن نگاه به اون بالایی باشه فقط دلتو به وجود خدا گرم کن

ای وای حالا واقعا اینطوره ؟

پسرم دیر حرف زد. کلا دیرآموز هست. یادگیریش ضعیفه..

چند ماه پیش به تصادف کرد که عمل کرد. یکبار هم بیرون گم شد.

ولی خب ربطی به حامله شدن در ماه محرم صفر نداره.

من تصمیم گرفتم دیگه نزارم مادرم چیزی از زندگیم بفهمه

ان شاءالله که خدا کمکت میکنه عزیزم درست میشه همه چیز کلا از آدما توقع داشته باشی معمولا آخرش دلتو می ...

چجور دلم به اون بالایی گرم باشه از همه بیشتر از خودش دلگیرم 

شاید من خیلی قدرنشناسم نمیدونم

نه گلم 

فقط زیادی حساسی

یادت باشه روی زمین تنها کسی که میتونی بهش اعتماد کنی مادرته

مادر حاضره هزار بار بمیره یه خار تو دست بچه ش نره

منتها بعضی مادرا نمیدونن چطوری بیان کنن

یا نحوه عشق رسوندن بلد نیستن اما ته وجودشون عاشقترین هستن

( همیشه استثنا هم هست اما خیلی نادر)

پسرم دیر حرف زد. کلا دیرآموز هست. یادگیریش ضعیفه..چند ماه پیش به تصادف کرد که عمل کرد. یکبار هم بیرو ...

الهی بگردم ادم خودش هر بلا سرش بیاد ولی از بچه نکشه میدونم تو دلت چه حالی هستی من که هیچی خوشحالم نمیکنه دوست دارم برگردم به چند سال پیش اون موقع که از ته دل خوشحال میشدم 

نه گلم فقط زیادی حساسییادت باشه روی زمین تنها کسی که میتونی بهش اعتماد کنی مادرتهمادر حاضره هزار بار ...

اره  دقیقا میدونم دوستم داره ولی بعصی حرف ها اثر منفی میزاره رو روان ادم