2777
2789

خدا منو ببخشه ولی شما که نمیشناسیدش غیبت حساب نمیشه مامانم زنگ زده براش از دخترم گفتم یه مشکلی داره گریه کردم برگشت گفت اینقدر گریه نکن کور میشی اون شوهرت که کور نگه نمیداره منم پیر شدم نمیتونم کور نگه دارم این حرفه میزنن به کسی که درد و دل میکنه؟

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفش این بوده تو گریه نکنی. 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ناراحت نشو بلد نبوده چجوری دلداریت بده میخواسته ارومت کنه یجوری 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

دیگه بعضیا کلا مدل دلسوزی کردنشون فرق دارهمامان منم اصلا حرف محبت آمیز بلد نیست ولی چیزی هم میگه مید ...

ولی من دلم میشکنه دست خودم نیست از یادم نمیره 

من هم چند وقت پیش داشتم از پسرم به مامانم میگفتم پشت گوشی

بهم گفت بچه ای که تو ماه محرم و صفر نطفه شو ببندی همین میشه و همیشه تا عمر داره براش اتفاقات بد میوفته. بعدش گفت مگه نگفتم تو ماه محرم و صفر باردار نشو 

خیلی دلم شکست

تصمیم گرفتم دیگه هیچ وقت هیچ وقت باهاش درددل نکنم و حتی ندارم از مشکلاتم باخبر بشه.

خدارو شکر که از مادرم خیلی دورم و فاصله زیادی داریم.

بجای دلداری بیشتر خنجر به دلم می زنه همیشه‌

بیخیال مامانته دیگه یه چیزی گفته همه واسه دردو دل مناسب نیستن ان شاءالله مشکل دخترتم حل میشه عزیزم ه ...

من روزای بدی میگذرونم همش منتظر خبرم سردر گمم نمیدونم چرا هیچ کس درکم نمیکنه از کسی انتظار ندارم حداقل دلم میخواست مادرم زخم نزنه ارومم کنه