2777
2789
عنوان

این حرفو درسته به کسی که داره دردودل میکنه بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 35 پست
خب با عکس و ازمایش معلوم میشه دیگه، انشالله که خوش خیمه زودتر پیگیر شو

ام ار ای گرفتن باید نمونه برداری بشه فعلا هر دکتری میبریم معرفی نامه میده به یه دکتر دیگه 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

ام ار ای گرفتن باید نمونه برداری بشه فعلا هر دکتری میبریم معرفی نامه میده به یه دکتر دیگه

از ته دل آرزو میکنم حال دخترت خوب بشه و بتونین یه زندگی آروم و زیبا به دور از آزار و اذیت های شوهرت داشته باشین.

کی نمونه برداری میکنین؟ تو اردبیل انجام میدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دل آرزو میکنم حال دخترت خوب بشه و بتونین یه زندگی آروم و زیبا به دور از آزار و اذیت های شوهرت ...

مرسی بابت دعای قشنگت ولی نمیدونم چرا اینقدر نا امیدم  خدا منو نمیبینه دارم تقاص ناشکری هامو میدم حقمه ،من دوست دارم اردبیل پیش عسگر قادری انجام بشه ولی پدرشوهرم رفته تهران با دکتر سامی مشورت کنه اون انجام بده حالا نمیدونم چی میشه اسیر شدیم دوباره 

مطمئنم که خوش خیم توکل کن به خدا انشاالله که چیزی نیست

انشاالله تورو خدا دعا کن بخیر بگذره به خدا بگو که دیگه ادب شدم به امام حسیند