2777
2789
عنوان

دیشب رفتم زایشگاه وحشتم از زایمان طبیعی صد برابر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 156 پست
من دختر خالم ماما هستش اون می‌گفت دیگه دکترا با پول هم حق همچین کاری و ندارند قبلاً با زیر میزی میشد ...

اون دکترش نمی‌خواسته انجام بده الان بهانه های مختلف می‌تراشند سز میکنن 

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
دولتی عزیزم

عزیزم اگر میتونی برو خصوصی و طبیعی زایمان کن 

بیمارستان دولتی رسیدگی نمیکنن 

بیشتر شبیه شکنجه گاهه 

و پرستارا علنا دیدم به مادرای باردار که جیغ میزدن فحش میدادن!

ولی بیمارستان خصوصی رسیدگی میکنن 

خواهر من زایمان سزارین کرد 

من که واژینیسم ام و صد برابر شما از زایمان طبیعی میترسم اصلا قاطی کردم 

خیلی بعد سزارین حالش بد بود 

اصلا نمیتونست بچه نگه داره که 

ادم بعد زایمان لازمه سرپا باشه 

ولی اگر خصوصی نمیخوای بری خب آره سزارین بهتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته جیغ و داد داره ولی طبیعی بهتره

12 امامو یاد کرد خانومه 

همش میگفت خدااااااااااااا مردممممممممممم خدااااااااااااا اخرم بچه دنیا نیومد من تا 12 زایشگاه بودم دیشب

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

من بیمارستان میلاد زایمان کردم رایگان دردم زیاد بود ولی رسیدگی عالی خدا خیربده تازه گاز بی حسی گفتن نفس بکشم زایمانمم طبیعی 

ولی زایمان عوارض زیبایی بدی گذاشت خراب کرد واژنم باید برم زیبایی پول ندارم اما کنم 

واقعا؟؟ اینجوری اگه باشه عالیه انجام میدم🥺🥺

نریا..همش چرته ابنا نرو دیوونه میشی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اپیدورال هیچ دردی حس نکردین؟

اپیدورال روند زایمان طبیعی رو خیلی تسهیل می‌کنه 

۱۰۰٪ آسون نمیشه و‌ یک مقدار درد و فشار رو حس می‌کنی ، اما حدود ۷۰٪ کار رو آسون می‌کنه 

البته تا جایی که می‌دونم فقط خصوصی‌‌ها انجام میدن

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....