2777
2789
عنوان

شما بودین شک میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هیچی نگو و به روی خودتم نیار، چن وقت دیگه برو باز یا یه نفرو بفرست ببینه نامحسوس،که هستن هر دو ...

خدا نگذره ازش سیرمونی نداره 

مرد به این سن و سال به جا اینکه بشینه سر جاش دنبال دخترا مردمه 

بخدا خستم کرده زندگی ما شده دزد پلیس بازی همش باید مچ اینو بگیرم حالم ازش بهم میخوره 

خاک بر سر دختری که دیگه به این پا میده 

بخدا حاضرم دختره را نصیحت کنم بگم والا بلا خبری نیس

خدا نگذره ازش سیرمونی نداره مرد به این سن و سال به جا اینکه بشینه سر جاش دنبال دخترا مردمه بخدا خستم ...

الان که بچه نداری بشین جدی فکر کن 

کسی که خیانت کنه بازم می‌کنه

و اونا واقعا مشکوک بودن به نظرم

من با دوتا بچه اسیرم مجبوری زندگی میکنم

صحبت یه عمره فکرنکن بچه بیاری درآینده درست میشه

نه تازه اوضاع سخت تر میشه اونموقع دیگه مجبوری بسوزی وبسازی

الان فرصته خوبیه تکلیف تو باهاش روشن کنی

بله از همون اول زندگی موندم ادامه دادم دیدم ذات آدم عوض نمیشهالان با دوتا بچه گرفتارم.حتی تا مرز طلا ...

وای مثل شوهر من 

خیلی عصبیم میکنه 

جدیدا حتی نفس کشیدنش رو مخه 

میبینمش با خودم میگم معلوم نیست امروز کی به این دست زده حتی از دستاش بدم میاد. چون میدونم یکی دیگه را لمس کردن 

شما چرا جدا نشدی 

عذر میخوام تا حالا با کسی بهتون خیانت کرده که دختره بشناسین یعنی از خانواده باشه یا رفت و امد خانوادگی داشته باشین؟

وای مثل شوهر من خیلی عصبیم میکنه جدیدا حتی نفس کشیدنش رو مخه میبینمش با خودم میگم معلوم نیست امروز ک ...

جدی چرا جدا نمیشی بااین سن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عصبیم میکنی هی بیشتر از کثافت کاریش میگی ولی جدا نمیشی

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

جدی چرا جدا نمیشی بااین سن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عصبیم میکنی هی بیشتر از کثافت کاریش م ...

جدا شم چیکار کنم

بیوفتم کنج خونه بابام یکی بیاد سر خونه زندگی من بشینه 

من دنبال اصلاح همسرم هستم جدایی اخرین راهه

جدا شم چیکار کنمبیوفتم کنج خونه بابام یکی بیاد سر خونه زندگی من بشینه من دنبال اصلاح همسرم هستم جدای ...

اصلاح ؟؟؟ مرد مریض اونم بااین شدت اصلاح میشه ؟ خودتو گول میزنی ؟ 

فقط خواهرانه توصیه میکنم بچه دار نشی یه موجود دیگ رو اسیر افکار غلط خودت نکن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا