2777
2789

اگ خونه پدر سختی زیاد کشیدی خونه خودت بهترین جاعه اگ نه شرایطت خیلی خوب بوده بعضی وقتا میگی کاش مجرد بودم خونه پدرم بودم،  ولی درکل اگ شوهرت خوب باشه و زندگیت اروم باشه حتی نمیتونی یه شب بری خونه بابات بخواب چون هیچ جا خونه خود ادم نمیشه😁😁

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
عالیهمن تو همین یکی دو ماه عقد باردار شدم😍😍😍خیلی مواظب باشبهترین روزهای زندگی هس

من دوساله عقدم رابطه نداشتم تاپیک زدم ک ایا درسته رابطه کامل همه ریختن سرم دعوا کردن.درصورتی ک زن و شوهریم دیگه مشکل چیه

ایشالا خوشبخت باشین

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوساله عقدم رابطه نداشتم تاپیک زدم ک ایا درسته رابطه کامل همه ریختن سرم دعوا کردن.درصورتی ک زن و ...

چجوری تحمل کردین😂😂😂

خیلی سخته

الان به دنیا اومده کسایی که تیکه مینداختن الان عاشقشم😍😍

❤️❤️❤️

یه ماه عقدی باردار شدی؟ جهارت آمادس؟ شوهرت خونه گرفته؟ کی میرید سر خونه و زندگیتون؟

الان بچه ام به دنیا اومده

ماه اول عقد باردار شدم

دوماه بعدش عروسی گرفتیم

الان دومی باردارم😍😍😍😍

من دوساله عقدم رابطه نداشتم تاپیک زدم ک ایا درسته رابطه کامل همه ریختن سرم دعوا کردن.درصورتی ک زن و ...

واقعا به نظر منم هیچ اشکالی نداره. منم تو عقد اولش خیلی‌ مقاومت کردم اما بعد دیدم واقعا منطقی نیست. شوهر من اینهمه سال خودش رو از گناه دور کرده، تو جامعه ی امروز که متاسفانه شرایط اینقدر فراهمه سمت هیچ دختری نرفته، به هیچ دختری بها نداده، حالا که ازدواج کرده هم باید من منعش کنم؟؟

فقط رعایت کنید که باردار نشید. البته که اگر هم بچه دار شدی لذت دنیا رو ببر. الان دیگه مثل قدیما نیست همه بد بدونن

خیلی خوبه 

اینکه شب در بغل اقایی سپری میشه هر لباسی بخای میتونی بپوشی😍

صب بیدار میشی یه چای دم میکنی صبونه میخورید 

خانم خونه خودت هستی 

خونه نویی رو تمیز میکنی برق میوفته یه اهنگ میزاری قرر میدی منتظر شوشو تا بیاد 😍🎊

♡

خیلیییییی 

هر غذایی دلم بخاد درست میکنم 

هر موقع دلم بخاد میخابم 

هر چی دلم بخاد میخرم 

به هیچکس جواب پس نمیدم 

هر وقت دلم بخاد خونه رو تمیز میکنم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊