2777
2789
مگه دست منه😂😂😂

وای دختر تو شهریور سال پیش تاپیک زدی دو هفته دیگه عقدته کی اولی رو باردار شدی زایمان کردی ازدواج کردین

الان فقط 1سال گذشته دومی روهم بارداری؟ 

به کجا چنین شتابان باز شوهرت نتونسته کنترول کنه ,😂😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز عقدی؟ خانواده چیزی نگفتن؟ بنظرم خیلی سخته این شرایط

حالا به دنیا اومده عزیزم

میخاستم سقط کنم خانوادم گفتن نکن

الان شده دنیای بابا و مامانم😍😍😍

فقط یه خواهر شوهر فضول داشتم تیکه مینداخت

من مجردم معلومه که کیف میده اگه خونه خودم بودم مجبور نبودم ساعت هفت صبح از سر و صدا کردن خواهر برادر ...

دلت رو صابون نزن چون مسیولیت زندگی، مشغله، چالشها و مشکلاتت چندین برابر میشه تازه مجبور میشی صبح زود هم بیدار بشی

واقعا به نظر منم هیچ اشکالی نداره. منم تو عقد اولش خیلی‌ مقاومت کردم اما بعد دیدم واقعا منطقی نیست. ...

والا دوران عقدم خیلی داره طولانی میشه ۸ ساله با همسرم آشنا هستم ولی همش از ترس خانواده میگم نه.

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

وای دختر تو شهریور سال پیش تاپیک زدی دو هفته دیگه عقدته کی اولی رو باردار شدی زایمان کردی ازدواج کرد ...

یه ماهه باردارم😍😍😍

اولی سه چهار ماهه به دنیا اومده عزیزم پسر هست

دومی دعا کن دختر بشه. 

تازه پرستارم هستم  مرخصی زایمان دارم. مجدد باید مرخصی بگیرم چون ماه دیگه😂😂

من هیچ دعایی برای جنسیت نمیکنم و هیچوقت هم نکردم چون اصلا جنسیت بچه مهم نیست نه برای خودم این دعا ر ...

من میخام جنسشون جور باشه عزیزم

من اصلا زندگی نکردم

تا عقد کردم بعدش مجبور شدم عروسی بگیرم

عروسی هم کوچک گرفتیم اصلا خوش نگذشت بهمون😭😭😭

من میخام جنسشون جور باشه عزیزممن اصلا زندگی نکردمتا عقد کردم بعدش مجبور شدم عروسی بگیرمعروسی هم کوچک ...

اصلا معنی جنسشون جور بشه رو نمیفهمم یعنی چی

اونم زمانی که بدن زن به استراحت نیاز داره بعد زایمان

بلافاصله باز بارداری، هم زایمان هم مسیولیت و سختیهای بچه داری همراه بارداری

اصلا معنی جنسشون جور بشه رو نمیفهمم یعنی چیاونم زمانی که بدن زن به استراحت نیاز داره بعد زایمانبلافا ...

شما بچه دارید؟

دخترن یا پسر؟

من خیلی اذییت شدم

چون همه ازم انتظار داشتم بچه اولم پسر بشه

خیلی سخته عزیزم

ولی الان دومی دوس دارم دختر باشه