2777
2789
من هفته ای سه بار براش مغز سه تخمه؛کشکام؛بستنی و شیر میخرم.گاهی هم لواشک لقمه ای

منم همینا معمولا البته پچ پچ و کیک هم میخرم ولی زیاد نه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من هفته ای سه چهار بار چیپس میخره، چوب‌شور هم هفته ای یه بار. پفیلا میخوره یا از بیرون با خودم د ...

منم مسواک نمیزنه خیلی دیر به دیر

ما که مدرسه ای داریم میخریم البته چیپس و اینها رو کم کردم و نمیخرم اما پفیلا و بیسکوییت و کیک

همین واقعا نمیشه هر روز ساندویج گذاشت من هم سمبوسه میذارم هم فلافل هم خودمم درست میکنم موادشو‌ ولی دیروز گفت دیگه خسته شدم بعضی وقتا خوراکی هم بذار برام 

من چیپس اینا دیر به دیر ولی مثلا پچ پچ وکیک بیشتر میخورن بچه هام

دقیقا بچهای منم همینارو میخورن.معمولا روزی یکی دوتاش رو حتما عصرا میخورن.ولی چیپس پفک هرچندوقت بخام یه حالی بهشون بدم براشون میخرم😄

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
همین واقعا نمیشه هر روز ساندویج گذاشت من هم سمبوسه میذارم هم فلافل هم خودمم درست میکنم موادشو‌ ولی د ...

من نون و پنیر که حتما میذارم گاهی کیک خونگی میذارم 

اما خب خسته میشه 

بعد بچه من میوه نمیبره اصلا خوراکی کم میارم 

فعلا امضا ندارم
منم مسواک نمیزنه خیلی دیر به دیر

بچه باید هر شب مسواک بزنه.

من شاید بچه هام در سال پنج شش بار کلا مسواک نزنن

هرشب خودم براشون میزنم. هر شب

از یک سالگی تا الان که یکی هشت سالشه و یکی پنج سال هر دو قبل از خواب همیشه باید بزنن

آره هروز کیک و شیر، هفته ای یبار (کیک و آبمیوه، پاستیل،لواشک،پفیلا بستنی) ماهی یبار چیپس و پفک و کرا ...

نه من کمتر میدم معمولا واسه مدرسه ساندویج و سمبوسه میذارم دیروز اعتراض کرد چیه همش تکراری میذاری یبار هم خوراکی بذار

من نون و پنیر که حتما میذارم گاهی کیک خونگی میذارم اما خب خسته میشه بعد بچه من میوه نمیبره اصلا خورا ...

من میوه میخوره ولی گفت فردا خوراکی برام بذار

بچه باید هر شب مسواک بزنه.من شاید بچه هام در سال پنج شش بار کلا مسواک نزننهرشب خودم براشون میزنم. هر ...

نمیزنه میگه خستم میخوام بخوابم 

دقیقا بچهای منم همینارو میخورن.معمولا روزی یکی دوتاش رو حتما عصرا میخورن.ولی چیپس پفک هرچندوقت بخام ...

واقعا نمیشه نخرید هر روز سرخ کرده و ساندویج هم تکراری میشه 

نمیزنه میگه خستم میخوام بخوابم

خودت براش بزن.

من همیشه میگم دردسر دندون پزشکی از دردسر مسواک زدن صد برابر بیشتره 

باید خیلی وقت بزاری بری بیای هزینه کنی و از همه بدتر درد تحمل کنی