2777
2789
کسی که از مهربون دوستش استفاده کنه اون آدم خودش ذاتا بدجنس هست اصلا دربارش نباید صحبت کرد.

کسی نگیم

جامعه اینههه

واقعیت همینه از ادمای زودباورو مهربون سواستفاده میشه

و بهشون میگن اسکول

میگه میشناسی گوینده این جمله رو؟؟با قاطعیت نظر میدی نههه منظورش خوش قلبیهوالا من خودم خودمو نمیشناسم ...

عزیزم چرا باید نسبت به همه چی دید منفی داشته باشم؟؟

شما هم اون شخص که محدثه گفتی رو نمیشناسی

شاید همین جملت باعث بشه  دید بد بهش پیدا کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا کسایی که میشناسنت

من دوست صمیمی دانشگاهم همیشه بهم میگفت تو چقدر معصومی تو چقد مظلومی تو چقد بی غل و غشی بعد همون دوستم وقتی که باردار بودم و حالم بد بود تو شرایطی که به همدلی و حرف زدن باهاش نیاز داشتم رهام کرد و منو از دایره ارتباطاتش ب طور کل حذف کرد بدون اینکه دلیلی بیاره و توضیحی بده ... برای همین میگم ب تعریفایی که ازت میکنن دل خوش نکن و فکر نکن چون ازت تعریف میکنه اون آدم همیشگیه نه! گاهی تو اوج اذیتیت به راحتی رهات میکنه و دیگه اصن براش مهم نیسی

من نگفتم معصومو پاک یعنی چیگفتم ب ادمای اسکول میگن سادهواقعیته جامعه همینههه کسی ک بقیه از مهربونیش ...

تا خوبی رو توی ما دیدن هرچی صفحه بود پشت ما چیدن

یاده این افتادم تو اهنگ

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

عزیزم چرا باید نسبت به همه چی دید منفی داشته باشم؟؟ شما هم اون شخص که محدثه گفتی رو نمیشناسیشاید همی ...

من جمله کلی گفتمم

و واقعیتو 

نگفتم منظور دوستت چیه

تازه اسی پرسید معصومو پاک میشه ساده ؟؟

منم گفتم معنی ساده یعنی اسکول بودن

معصومو ماکو معنی نکردم جانبداریم نکردم

ولی یک درصد اسی فکر کن ک منظور طرف بد بوده هم بازم بهتررر نزاره دیگرون ازش سواستفاده کنن چه بهتر

تا خوبی رو توی ما دیدن هرچی صفحه بود پشت ما چیدنیاده این افتادم تو اهنگ

دقیقاا

من خودم همین بودم ساده یا همون اسکول

بخودم اومدم جانعه ادمای ساده دلو قبول نمیکنه میکوبونه 

باید زرنگ بود 

من دوست صمیمی دانشگاهم همیشه بهم میگفت تو چقدر معصومی تو چقد مظلومی تو چقد بی غل و غشی بعد همون دوست ...

دوست خودشو تو شرایط سختی نشون میده

وقتی که بهش نیاز داری ببینی واقعا کنارت هست؟

اگه هرکسی به هر دلیلی تو شرایط سخت رهات کرد  بدون اون دوستت نداره

هرکسی تا آخرین لحظه پشتت بود اون دوست واقعیه .

و بقیه آدما مثل اون دوستت نبین 

دقیقاامن خودم همین بودم ساده یا همون اسکولبخودم اومدم جانعه ادمای ساده دلو قبول نمیکنه میکوبونه باید ...

آره کلا هرکس ببینه گرگ نیستی میچزونتت

💔

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

ساده اکثرا ب ادمای اسکول گیگن

عهههه. دور از جون. بلانسبت... 😐

به منم میگن خیلی مهربونی ینی خیلی اسکلم😐😭😭💔

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

ببین واقعا منظورش این بوده که دلت پاکه و مظلومی ولی زیاد به تعریفش محل نده نزار خیلی دلتو بدست بیاره ...

منظورم یه شخص خاص نبود کسایی که میشناسنم میگن سواستفاده ای درکار نیست😄