2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیتهههب ادمای اسکول میگن سادهحالا هیی سفسطه کنید

اسکول اولا لفظ درستی نیست آدمای زودباور و ساده رو هم نمی‌گن پاک و معصوم اینا اصن یه معنی نیستن

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

من این حرفو زیاد میشنوم راستش حس خوبی ندارم

حق داری منم باشم  خوشم نمیاد همچین چیزی رو مکرر بشنوم 

انگار به ادم میگن خیلی ساده ای!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اسکول اولا لفظ درستی نیست آدمای زودباور و ساده رو هم نمی‌گن پاک و معصوم اینا اصن یه معنی نیستن

من نگفتم معصومو پاک یعنی چی

گفتم ب ادمای اسکول میگن ساده

واقعیته جامعه همینههه 

کسی ک بقیه از مهربونیش سواستفاده میکنن و توو ذهنشون میگن اسکوله طرف رودررو میگن خیلی ساده ای هاا

یکی بهم گفت منظورش این بوده خیلی ساده ای برام سوال شد

ببین واقعا منظورش این بوده که دلت پاکه و مظلومی 

ولی زیاد به تعریفش محل نده نزار خیلی دلتو بدست بیاره حالا دختر یا پسر هر کی هست.

نه عزیزم منظورش خوش قلبی هست .

میگه میشناسی گوینده این جمله رو؟؟

با قاطعیت نظر میدی نههه منظورش خوش قلبیه

والا من خودم خودمو نمیشناسم چجوری کسیو ندیدهدنشناخته

نیت قلبیشو میدونید؟

من نگفتم معصومو پاک یعنی چیگفتم ب ادمای اسکول میگن سادهواقعیته جامعه همینههه کسی ک بقیه از مهربونیش ...

کسی که از مهربونی دوستش استفاده کنه 

اون آدم خودش ذاتا بدجنس هست  اصلا دربارش نباید صحبت کرد.