2777
2789
برو تامیک خانمو نگاه کنبرعکس گفته های اسی اون تاپیک خانما گفتن کار شوهرت خیلی بد بودحتی یک نفر گفت ش ...

چشم عزیزم میخونم 

اما در کل روند سایت همیشه همینه 

ایشون حق دارن 

هر بلایی سر خانم بیاد میگن مقصری 

جامعه ما کلا مردسالار گل 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سر تا قدم این سایت زن ستیز همیشه میخوان آقایون بالای سر بذارن تازه کاش لایقش باشن آقایونشما حرص نخور ...

ن بابا اینجوری ک اسی پیاز داغشو زیاد کرده نبوده

بهش گفتن تو هم نباید اون شوخی رو میکردی کسی هم نگفته نامزدت کار خوبی کرده

نوشته مقصرم ی عده گفتن آره مقصری نباید با برادرشوهرت شوخی میکردی ولی هیشکی نگفت نامزدت خوب کرد یا حق داشت

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله چیزی که من این سالها دیدم اینه که سر هر چیز کوچیکی اینجا میگن جنجال بپا کن حالا یه تاپیک که شم ...

این هر اتفاقی نیست

مردی که تو نامزدی میزنه بعد عروسی قصد کشتن طرفو میکنه

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

وااایولشون کن..زندگیتو مثل مال اینا سرد و بی روح نکننننن..قشنگ زیاد برو.زیاد حرف بزن.امتحانش کن ببین ...

بخدا تاپیکمو بخونی یارو نوشته چهارسال عقد بودم هشت بارم نرفتم!!! شما اصلا علاقه ایم بهم داشتین؟اصلا مردی که حتی یبار پیش زنش بخوابه چجوری میتونه این همه ازش دور بمونه؟! یجای کار والا میلنگه !!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

این هر اتفاقی نیستمردی که تو نامزدی میزنه بعد عروسی قصد کشتن طرفو میکنه

من توی اون تاپیک نبودم ولی شما هم انگار اصل حرف رو نمیگیری و دنبال حاشیه حرف هستی 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من این تاپیک رو ندیدم 

اما طبق گفته های شما 

برادرشوهر بی عقلی کرده 

شما اگر یک دیوانه کاری انجام بده 

عین همون کار رو انجام میدی یا رد میشی؟؟؟؟؟؟؟

می‌فرمایید نامزدش مرد زندگی نیست؟

خب این خانم هم با این رفتاراش ، بی عقلی هاش 

خیلی برای زندگی نرمال نیست 

پس خدا در و تخته رو جور کرده 

ما کی باشیم که قضاوت کنیم 

این هر اتفاقی نیستمردی که تو نامزدی میزنه بعد عروسی قصد کشتن طرفو میکنه

من در مورد کتک زدن نمیدونم ولی شوهرم قبل ازدواج رفتارهایی داشت که به مرور و با بوجود آمدن اعتماد خیلی هاشون رو کنار گذاشت مثلا قبلا میگفت بدون من رستوران و کافه نرو ولی بعد مدتی اجازه داد با دوستام برم نمیشه گفت هر رفتاری بعد ازدواج بدتر میشه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من این تاپیک رو ندیدم اما طبق گفته های شما برادرشوهر بی عقلی کرده شما اگر یک دیوانه کاری انجام بده ع ...

اول تا آخر حرفت قضاوت بود بعد میگی ما کی باشیم قضاوت کنیم؟!😂

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بخدا تاپیکمو بخونی یارو نوشته چهارسال عقد بودم هشت بارم نرفتم!!! شما اصلا علاقه ایم بهم داشتین؟اصلا ...

عجبا اعصابم خورد شد واقعا

گوش نکن برو بشناسش..به روش ها مختلف ازمایشش کن تا بشناسیش

ولی لقمه اماده هم نباش بزار یه ذوقی تا عروسی داشته..مثلا کل زمانت رو بهش اختصاص نده

چند ساله اینجام هیچ راهنمایی برا هیچ کاری نخواستم از کاربرها

اینجا رو جدی نگیر آدمهایی عجیبی اینجان با سبک زندگی عجیب و دیدگاه ترسناک

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من در مورد کتک زدن نمیدونم ولی شوهرم قبل ازدواج رفتارهایی داشت که به مرور و با بوجود آمدن اعتماد خیل ...

رستوران و کافه رفتنم دیگه اعتماد کردن میخواد!!!! اعتماد نداشت چرا ازدواج کرد باهات

چند ساله اینجام هیچ راهنمایی برا هیچ کاری نخواستم از کاربرهااینجا رو جدی نگیر آدمهایی عجیبی اینجان ب ...

باشه😖

عجبا اعصابم خورد شد واقعاگوش نکن برو بشناسش..به روش ها مختلف ازمایشش کن تا بشناسیشولی لقمه اماده هم ...

نه بابا ما بعد دو سه سال دوستی بهم رسیدیم، من الان دو هفتس خونه مادرشوهرم نرفتم،یا چی بشه هفته ای دوبار بیاد خونمون یبارش من یبارش اون ...اینکه میگن چندماهی یبار برو برام عجیبه! شوهرمم که همش نمیتونه بیاد خونه ما خب اونم روش نمیشه .