2777
2789
اگر تعریف شما از قضاوت اینه؟پس در دنیای خودت شاد باش عزیزم صحبت من با اسی بود

اول اینکه اینجا تبادل نظره حالا شما صحبتت با هر کی بوده،بعدم بله دقیقا قضاوت کردین با اینکه حتی تاپیکم نخونده بودی!!!وصله چسبوندن به بقیه قضاوته،اینکه بگی برادرشوهره بی عقل یا دیوانه یا خانمم نرمال نیست یا درو تخته با هم جورن اگه قضاوت نیست پس عزیزم چیه؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صحبت من نه سمت زن ستیزی هست نه مرد ستیزی.و نه اینکه مخاطبم اسی باشه.

کار اشتباه اشتباه هست.مادر ادم ک از پوست و جونش هستی وقتی کار اشتباهی میکنی بعد از چندین تذکر مطمعنا از کوره در میره و ی تشر فیزیکی داره.همیشه گفتن احترام هر کسی دست خودشه.شما وقتی با کسی ازداوج میکنید ک میدونید ب چ چیزهایی حساس هست پس بهتره رعایت کنید ک ب مرحله بی حرمتی و حریم شکستن نرسه.خب بعضیا قاعدتا حساس نیستن و مشکلی پیش نمیاد.دیگه این سیاست رفتاری شماست ک بسنجید با چ کسی دارید زندگی میکنید و ایا قبول دارید طرف مقابل رو یا نه.پس زمانی ک قبول میکنید قاعدتا باید ب خواسته های همدیگه احترام بزارید.

در مورد خواهر برادری.ادم با برادر خودش هم در حد متعارف شوخی میکنه و اینکه خیالت راحته ک اون برادرته و هیچ حسی نسبت بهت نداره و چ بسا ک در همین موارد هم خیلی تجاوزها از سمت برادر چ پدر خود طرف صورت گرفته.ادم بیمار بیماره میخواد برادر باشه ،پدر باشه، برادر شوهر باشه.شما از از دل خودت مطمعنی ایا صد در صد از دل طرف مقابل خبر داری نیتش چیه.؟روح سالمی داره یا نه.؟

با احترام ب همه نظرات. چقدر خوبه همه سعی کنن خودشون برای خودشون حریم بزارن و اینو ب بقیه نشون بدن  حتی شوهر ادم،تا بی حرمتی و بی احترامی پیش نیاد.

رستوران و کافه رفتنم دیگه اعتماد کردن میخواد!!!! اعتماد نداشت چرا ازدواج کرد باهات

بله اعتماد میخوایم چون کم زن و شوهر خیانت کار وجود نداره ولی چون دوست داشتیم همو با هم ازدواج کردیم و کم کم اخلاقای هم دستمون اومد و با هم مچ شدیم و  وقتی فهمیدیم دوست داشتنمون رو هیچ چیز نمیتونه خراب کنه کاملا به هم آزادی دادیم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...