2777
2789
اینجا ۸۰ درصدشون حتی خیانتم میگن به خودت میرسی!؟؟!؟کم نمیزاری!؟؟!؟!

وای دقیقا 

طرف تاپیک زده شوهرم دختر بازی میکنه

همه کامنتا اینه:

_ظاهرت چطوره؟

_قیافه شوهرت بهتره یا قیافه تو؟

_ارایش میکنی؟چقدر به خودت رسیدی تاحالا؟

بابا بخث ذاته نه قیافه نه ظاهر

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا نی نی سایتی ها میگن جیک نزن؟😅  

بعدشم اینی ک شما تعریف میکنی اون خانم نباید حرکت زشت برادر شوهرشو تکرار میکرد بلکه باید محکم و جدی جلوش وایمیستاد و درمورد نامزدش باید جدی فکر کنه

کسی ک راحت پشتشو خالی کرد،کتکش زد و بهش تهمت سبکی زد مرد سالمی نیس

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

سر تا قدم این سایت زن ستیز 

همیشه میخوان آقایون بالای سر بذارن 

تازه کاش لایقش باشن آقایون

شما حرص نخورید 

فردا همین کاربر تاپیک بی بی چک میذاره 🙄😐

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان میان میخورنت

حقیقته بارها دیدم خانومه تاپیک زده خواهرم لباس راحت میپوشه جلو شوهرم همه گفته بودن قطع رابطه کن باهاش

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

والا من اینجا اومدم گفتم عقدم رفت و آمدم چقدر باشه مثلا هفته ای دو بار خوبه حالا یشب خونه ما یشب خونه نامزدم،اونم شام و ناهار بدون دعوت نمیرم فقط شبایی که میخوام بمونم برا شب نشینی میرم صبحم بعد صبحونه برمیگردم،همه گفتن مااااهی یبار برو یا ما چهار سال عقد بودیم همش هشت بار رفتیم یا چمیدونم خیلی زیاد میری!من چجوری یکماه یبار پیش شوهرم بخوابم؟؟؟!! اصلا شوهرمم که قبول کنه خودم چجوری تحمل کنم! خیلی عجیبن یسریا

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اتفاقا افرادی بودند که کامنت گذاشته بودن هر چند کار شما و برادرشما زشت بوده ولی کار همسرت از همه بدت ...

بحث کامنت نیست‌.بحث اینکه به جایی راهنمایی درست میگن حقته

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

تازه همین افراد خرمن خرمن ادعا دارن. چون از وقتی چشمشون رو باز کردن کهنه شوهر و بچه شوهر رو شستن و ن ...

تنها افتخارشونم اینه ۱۴ سالگی شوهر کردن پس خیلی میفهمن!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

وای دقیقا طرف تاپیک زده شوهرم دختر بازی میکنههمه کامنتا اینه:_ظاهرت چطوره؟_قیافه شوهرت بهتره یا قیاف ...

وای من چه حرصی میخورم تو این تاپیکا

میگن برو وایتینگ کن 

ژل بزن به باسنت 

براش دلبری کن 

بکش سمت خودت 😒😑

👈ایران پیشرفت نمیکنه

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

والا من اینجا اومدم گفتم عقدم رفت و آمدم چقدر باشه مثلا هفته ای دو بار خوبه حالا یشب خونه ما یشب خون ...

وااای

ولشون کن..زندگیتو مثل مال اینا سرد و بی روح نکننننن..قشنگ زیاد برو.زیاد حرف بزن.امتحانش کن ببین به درد زندگی میخوره

سر تا قدم این سایت زن ستیز همیشه میخوان آقایون بالای سر بذارن تازه کاش لایقش باشن آقایونشما حرص نخور ...

برو تامیک خانمو نگاه کن

برعکس گفته های اسی اون تاپیک خانما گفتن کار شوهرت خیلی بد بود

حتی یک نفر گفت شوهرت غلط کرده زده ک ۱۰۳ تا لایک خورده

اره عزیزم درست میگی ولی بعضیا تونفهم‌بودن مقاومت دارن

آره متاسفانه من توی اون تاپیک کامنت نذاشتم ولی به نظرم هر سه نفر خیلی ناپخته عمل کرده بودن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

والله چیزی که من این سالها دیدم اینه که سر هر چیز کوچیکی اینجا میگن جنجال بپا کن حالا یه تاپیک که شما دیدی عجیبه اینطوری بوده 

ضمنا طلاق بد نیست ولی سر هر چیزی طلاق طلاق کردن بده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

وای من چه حرصی میخورم تو این تاپیکامیگن برو وایتینگ کن ژل بزن به باسنت براش دلبری کن بکش سمت خودت 😒 ...

جدیدا خیلی بد شدهههه

سر شوهر جنگ میکنن

مجردا به هر اشغالی راضی میشن که فقط ازدواج کنن