ولله نمیدونم چی بگم تازه من برا جلسه تکمیلی میگفت ۹۰۰ شده ولی بازم از من ۷۰۰ کرفت واقعا هم خوب بود چون زمان میزاشت چی بگم شاید به شما این قیمت گفته ولی شاید تعداد جلساتو زیاد کنه به نظرم بازم تحقیق کن گاهی قیمت پایین اولا حلساتو زیاد میکنه خوب کیفیتشم باید ببینی ولی تحقیق کن
منم بیکینی انجام دادم ولی خود اپراتور برام انجام داد دیگه وقتی میری خجالت نداره اونا براشون عادیه حتما دیده شما خجالت میکشی اینجوری گفته ولی خوب خودش بهتر انجام میده شمام که داری پول میدی بزار خود اپراتور براتون انجام بده ی جلسه که بری برات عادی میشه
اینم بگم خودشون که انجام بدن مسلطن شمام بزار خودش انجام بده داری پول میدی دیگه حالا که هزینه میکنی اقلا کارشونو خوب انجام بدن به نظرم اگرم گفتن قبول نکن اصلا هم خجالت نداره
کاش حالا خوب باشهاحساس کردم خیلی سریع میزدجلسات بعد هم درد داره؟
ببین اولین جلسه دردش مشخصه استرسم داری دردش اذیتت میکنه دیگه جلسات بعد برات عادی میشه ببین میخوای نتیجه بگیری باید ادامه بدی فقط زود قطع نکن مطمعن باش نتیجه خوبی داره خیالتون راحت
ببخشید من فراموش کردم از اپراتور برا مراقب های بعدش بپرسم شما میدونید چکار کنم؟راستی شاتی بود ژل نمی ...
اینا که میگی طبیعیه ببین مراعبت بعد نداره من ۷ جلسه که تموم شد بهم گفت سه ماه بعد بیا ببین اصلا رشد مو تو بعضی نواحی اونم خیلی کم داشتم اونم زمان میبرد اصلا مثل ژیلت نیس که امروز بزنی دوروز دیگه سبز بشه ولی وقتی برا تکمیلی خواستم برم بهم گفت ژیلت بکش منم دیگه بعد جلسات تکمیلی کلا ریشه کن شد حتی میگم پاهام حتی بعد ژیلت حالت دون دون داشت ولی بعد لیزر اونم از بین رفت منم رفتم ی سر دیتگاه مخصوص خودم داد که با خودم میبردم