2777
2789
پس چرا این پایین قیمتش؟

ولله  نمیدونم چی بگم  تازه من برا جلسه تکمیلی  میگفت  ۹۰۰ شده   ولی   بازم از من ۷۰۰ کرفت      واقعا هم  خوب  بود چون  زمان میزاشت  چی بگم  شاید  به  شما  این قیمت گفته  ولی  شاید تعداد جلساتو   زیاد  کنه      به نظرم بازم   تحقیق  کن   گاهی  قیمت پایین   اولا حلساتو  زیاد  میکنه      خوب  کیفیتشم  باید   ببینی  ولی   تحقیق کن

گفته کل بدن ۵۴۰ تا ۶۱۰

کدوم شهری ؟ مگه داریم اینقد کم 

احتمالا دستگاه تا دستگاه فرق کنه 

چون من الان با نرخ پارسال یک میلیون و پونصد میدم 

تقریبا ۲۰ جلسه رفتم 

موهای بدنم رویششون خیلی کمه..ولی نواحی خصوصی هنوز رشد میکنه مثلا دو ماه نرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم بیکینی خجالت می کشم گفت یادت میدم خودت بزنیمیشه مگه؟

منم بیکینی انجام دادم  ولی خود  اپراتور برام انجام داد    دیگه وقتی میری    خجالت نداره   اونا  براشون  عادیه     حتما دیده شما خجالت میکشی  اینجوری  گفته  ولی خوب خودش بهتر  انجام میده    شمام که داری پول  میدی   بزار خود اپراتور   براتون انجام  بده   ی جلسه که بری برات عادی میشه

گفتم بیکینی خجالت می کشم گفت یادت میدم خودت بزنیمیشه مگه؟

اینم بگم  خودشون که انجام بدن  مسلطن      شمام بزار خودش انجام بده   داری پول میدی  دیگه     حالا که هزینه میکنی   اقلا     کارشونو خوب انجام بدن   به نظرم اگرم گفتن قبول نکن  اصلا هم خجالت نداره

اینم بگم خودشون که انجام بدن مسلطن شمام بزار خودش انجام بده داری پول میدی دیگه حالا که ...

امروز رفتم خودش انجام داد 

خجالتم ریخت 

فقط اینقدر درد داشت نذاشتم کامل انجام بده

امروز رفتم خودش انجام داد خجالتم ریخت فقط اینقدر درد داشت نذاشتم کامل انجام بده

عزیزم درد داره  ولی مبگم همون جلسات اول برات عادی میشه ولی وقتی نتیجه بگیری  میبینی ارزش  هزینه کردن   رو داره    نگران  نباش   خیلی  خوبه  راحت میشی

عزیزم درد داره ولی مبگم همون جلسات اول برات عادی میشه ولی وقتی نتیجه بگیری میبینی ارزش هزینه کردن ...

کاش حالا خوب باشه

احساس کردم خیلی سریع میزد

جلسات بعد هم درد داره؟

عزیزم درد داره ولی مبگم همون جلسات اول برات عادی میشه ولی وقتی نتیجه بگیری میبینی ارزش هزینه کردن ...

ببخشید من فراموش کردم از اپراتور برا مراقب های بعدش بپرسم شما میدونید چکار کنم؟

راستی شاتی بود ژل نمی‌زد و سری مخصوص خودم بهم داد

و موقع زدن بوی مو سوختن می اومد، طوری نیست؟

کاش حالا خوب باشهاحساس کردم خیلی سریع میزدجلسات بعد هم درد داره؟

ببین  اولین جلسه دردش مشخصه   استرسم داری      دردش اذیتت میکنه دیگه جلسات بعد  برات عادی میشه  ببین  میخوای نتیجه بگیری  باید    ادامه بدی  فقط زود قطع نکن  مطمعن باش  نتیجه خوبی  داره   خیالتون راحت

ببین اولین جلسه دردش مشخصه استرسم داری دردش اذیتت میکنه دیگه جلسات بعد برات عادی میشه ببین ...

ببخشید قسمت بیکینی چقدر باید وقت بذاره؟ کدوم قسمت ها رو باید بزنه؟

ببخشید من فراموش کردم از اپراتور برا مراقب های بعدش بپرسم شما میدونید چکار کنم؟راستی شاتی بود ژل نمی ...

اینا که میگی  طبیعیه    ببین  مراعبت بعد نداره  من ۷ جلسه که تموم شد  بهم گفت  سه ماه بعد بیا   ببین  اصلا رشد مو  تو بعضی نواحی اونم خیلی کم داشتم  اونم  زمان میبرد اصلا مثل ژیلت نیس که امروز بزنی  دوروز دیگه سبز بشه ولی وقتی برا تکمیلی خواستم برم  بهم گفت ژیلت بکش منم دیگه بعد جلسات  تکمیلی   کلا   ریشه کن  شد حتی میگم   پاهام حتی بعد ژیلت  حالت  دون دون داشت ولی بعد  لیزر  اونم از بین  رفت  منم رفتم   ی     سر     دیتگاه مخصوص خودم داد  که با خودم  میبردم   

ببخشید قسمت بیکینی چقدر باید وقت بذاره؟ کدوم قسمت ها رو باید بزنه؟

ببین فکر کنم بستگی به  صخامت و رشد  مو  داره  بعضی جاها تو  همون دوجلسه  ریشه کن میشه  بعضی جاها بیشتر    دست خیلی زود  جواب میده ولی پاها    دیرتر