وای یادمه میگفت بهم میگن شوهرت نمیتونه تو رو نگه داره 😂😂بعدا تاپیک زد که بهم زدم جدا شدمالبته دلا ...
اره راس میگی مشکل داشت اما حرفاش خنده داربود و با اعتماد بنفس 😂😂😂
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتی تو تاپیک قبلیم گفتن که چون قدت کوتاس باید ولش نکنی چون کسی انتخابت نمیکنه😐😐
اینو که خوب شد ولش کن تمومش کن اختلاف قدتون خدایی خیلی زیاده اونم که شعور نداشته به روت آورده، ولی هر کی ام گفته کسی انتخابت نمیکنه زر زده پس اینهمه قد 155تا160توخیابون میبینیم همه مجردن؟ ولی خب قد همسر ایندت دیگه نهایت ۱۷۸ و اینا باشه عالیه کوتاهم نیستن بازم قد بلند حساب میشن
اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان میشوند! روزگاریمیرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب میکنند❗️. 🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یکنوشته.🥀
اقا برگام ریخته از کامنتا من کل خانواده پدر و مادرم قد بلندن حدود ۱۹۰ اقایون ولی کلی ام اختلاف قدی دارن با همسرانشون و هیچوقت هم نشنیدم بگن قدت کوتاهه و ..
شما همه چیز رو ول کردین چسبیدین به سرتر بودن؟ خب قیافش از نظر من بهتر بود . سنش کم هست دانشجو هست و فرصت های بهتری دارد . اینکه پسر همش تحقیرش میکرد اصلا اهمیت ندارد؟؟ کسی که الان بهت توی جمع توهین میکند وقتی ازدواج کنند قطعا بدتر از این توهین ها هم در انتظارش هست آدمی که عاشق باشه پارتنر ، نامزد یا همسرش رو جلوی فامیل حقیر نمیکند