2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 32024 بازدید | 657 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاواسه این کوته فکرایی ک ب اسی تیکه میندازن متاسفم شماانقدر خاروذلیلین واقعا یااداشودرمیارین؟ طرف ب اسی یکسره تیکه میندازه ک قدت کوتاهه بعدش ۱۲ سال از اسی بزرگتره اونوقت چه چیزمثبتی داره ک بخاطرش ب هم نوعتون میپرید؟اون یه عوضی بچه بازی بیش نیس ک هدفش معلومه چیه

دقیقا منم گفتم مگه کور بودی منو انتخاب کردی نی نی سایت گفتن جذب قیافت شده چشاش کور شده😭

ناراحتی نکن دوره ی نامزدی برای شناخته وتوهم عالی از این دوره استفاده کردی تازه ۱۲ سال ازت بزرگ تر بود اختلاف سنی زیادیم داشتین مطمئن باش موردای خیلی بهتری برات میاد

نه اون بهم گفت بهار قدت کنار من خیلی کوتاس یه چند متلک بهم گفت خیلی خودشو بالا می‌گرفت منو پایین می‌ ...

عزیز من بهتر بود اینو تو پست اول مینوشتی اینجوری همه فکر کردیم صرفا بخاطر حرفایی که اینجا زدن کات کردی و الان پشیمونی

پسری که خودشو از دوستی دست بالا بگیره فردا تو زندگی بدترهم میشه.میگی خودشیفته هم هست اختلاف سن هم دارید برای آشتی هم نیومده میخوایش چیکار

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

قد ملاک خوشبختی نیست چرا بعضیاتون اینجا کامنت گذاشتید و به اسی توپیتید یعنی فکر می‌کنید اگه طرف قد ب ...

حتی تو تاپیک قبلیم گفتن که چون قدت کوتاس باید ولش نکنی چون کسی انتخابت نمیکنه😐😐

دیونه

ادم وقتی به کسی علاقه داره اونم بهش علاقه داره 

به راحتی با حرف عره و عوره و شمسی کوره رهاش نمیکنه 

البته ابی که ریخته شده 

دیگه رابطه تون به سختی ترمیم میشه

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

حتی تو تاپیک قبلیم گفتن که چون قدت کوتاس باید ولش نکنی چون کسی انتخابت نمیکنه😐😐

اونا که اینطوری بهت گفتن بیمارن.از نوع سادیسم با این حرفاشون و تیکه هاشون که به مردم میندازن.ارام میشن.