2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 31451 بازدید | 657 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دیگه ولش کن علاف تو نیست که از بقیه نظر خواهی کنی درموردش ..نطمین باش یی هز همینها که گفتن ولش کن ...

عزیزم پسره هی این مساله رو به روش میاورده و بابت کوتاهی قدش بهش متلک مینداخته. الانم دوران دوستی و شناخته، بنظرم درست راهنماییش کردن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چراباید خودتو کوچیک کنی ک هرروز تحقیرت کنه من عکستو دیدم توتاپیک قبلی خیلی خوشگل و جذاب اومدی اینجور ادمی خودش دنبال کات کردنه پس بهتر ک این کات از طرف تو بود حالا اگه هم این بار برگشت بدون دوست داشته تومشکلی نداری اونه ک مشکل داره منم هم قد شماهم قدم ۱۵۴ دقیق شوهرم خیلیییی بلنده ولی خب اون چیزی نمیگه میگه این قدیو بیشتر دوس دارم شاید اون بلند دوس داره

عزیزم پسره هی این مساله رو به روش میاورده و بابت کوتاهی قدش بهش متلک مینداخته. الانم دوران دوستی و ش ...

دقیقا پسرع هرچی دلش خواسته گفته چون قدش بلنده یسریا میگن عیبببیب نداره یعنی جی خودمونو کوجیک کنیم خرم قدش بلنده چ فایده عقل نداره

پسری که عرضه نداره رابطشو جمع کنه مامانش به دختره پیام میده رو باید ....

خانواده هامون در جریان رابطمون بودن 

درسته آدم خودشیفته و مغروری بود ولی خب بچه ننه نبود 

مادرش هم از طرف خودش پیام داده بهم چون مطمعنم اگر بفهمه مامانش بهم پیام داده دعوا می‌کنه باهاش

استارتر باید اینکه بابت قدت، بهت تیکه مینداخته رو همون اول میگفتی. الان نصف کاربرا عصبانی ان که چرا بخاطر حرف دیگران از نامزدت جدا شدی

بااحترام غلط کردن،حتی درصد زیادی از کوتاه قامتان عزیز و دل پاک هم ازدواج میکنن بعد شما ۱۵۴هستی اینقد ...

اصلا ازدواج هم نکنی! مگه ازدواج همه چیزه؟! یعنی یه دختر ۲۰ساله هیچ آرزو و هدفی جز ازدواج‌ نباید داشته باشه؟! ببین اینو منی میگم که خیلی شوهر و بچه دوستم ولی به خدا به همین صبح پاییز قسم دنبالش ندوییدم تمام فکرم رو نذاشتم برای ازدواج خودمو دست بالا گرفتم همیشه هم آدمای باشخصیت و لول بالا چه مالی چه شرایطی و اخلاقی دنبالم بودن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دقیقا پسرع هرچی دلش خواسته گفته چون قدش بلنده یسریا میگن عیبببیب نداره یعنی جی خودمونو کوجیک کنیم خر ...

تقصیر خود استارتره، این و باید همون اول میگفت. کاربرا وچار سوتفاهم شدن