2777
2789
میکنم دستمال گذاشتم رو سرش

سر انقد مهم نیست که روی شکم و زیر بغل و کشاله ران مهمه 

دستمالم گذاشتی رو پیشونیش بعدش با یه دستمال خشک تمیز کن که بچه سینوساش عفونت نکنه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکنم دستمال گذاشتم رو سرش

پاهاشو دستاشو هم اب بزن 

اب ولرم باشه که بچه دچار شوک نشه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

داروها یه جوری شدن انگار دوزشون پایینه تاثیر ندارن 

آدم پدرش درمیاو تا یه تب رو بتونه کنترل کنه

با دستمال بدنشو تر نگه دار

سیب یا خیار بده بخوره

پیاز رنده کن بزار کف پاهاش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
رو سرش دستمال گذاشتم شیاف ندارم

گفتم بهت سر فایده انقد نداره تب و نمیاره پایین یه شورت تنش باشه لباس تنش نکن دستمال دو تا بردار یکی رو شکم یکی رو ران یا زیر بغل هی همینطوری جا به جا کن 

نیم ساعت حداقل باید پاشویه بدی تا تب بیاد پایین 

باش ممنون

ایشالله که زودی خوب بشه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

تبش پایین نیاد چی؟؟؟

اگر درست دارو بدی و پاشویه کنی پایین میاد 

اصولا اول دارو خوراکی میدن بعد شیاف همه اینا همراه پاشویه 

اگر پایین نیاد سریع ببرش درمانگاه

گفتم بهت سر فایده انقد نداره تب و نمیاره پایین یه شورت تنش باشه لباس تنش نکن دستمال دو تا بردار یکی ...

الان همین کارو کردم از سرش برداشتم 

تی شرت و شلوارک تنشه در خونه هم بازه هوا جریان داره خنکه خونه

آخی ایشالا زودتر خوب بشه

بروفن برای معده اصلا خوب نیست

دور از جون میتونه خونریزی معده بیاره 

تبش الان چنده؟

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
آخی ایشالا زودتر خوب بشهبروفن برای معده اصلا خوب نیستدور از جون میتونه خونریزی معده بیاره تبش الان چ ...

تب سنج ندارم خیلی داغه فقط الان دست گذاشتم ی کم داره میاد پایین

الان همین کارو کردم از سرش برداشتم تی شرت و شلوارک تنشه در خونه هم بازه هوا جریان داره خنکه خونه

در و ببند الان هوا سرده همینکه لباسش و در بیاری کافیه 

اینطوری خیس میشه باد می خوره بدتره 

تیشرتش و در بیار 

بخاری اگر روشن خاموش کن اینروزا هوا سرده 

شهر ما که پنجره باز کنی خیلی سوز بدی داره اگر اونجا اینمدلی نیست بذار باز باشه 

در و ببند الان هوا سرده همینکه لباسش و در بیاری کافیه اینطوری خیس میشه باد می خوره بدتره تیشرتش و در ...

ن سرد سوز ناک نیست ظهر ها کولر میزنم بخاری نذاشتیم هنوز