2777
2789
ماهنو10میایم خونه ☹️البته خونه هم باشیم بازم نمیخوابه

خب دیگه خودتون یکم فکر بچه باشین. 

بچه خسته میشه. اینور اونور رفتن خودش خسته بزارین لبرا روزای ک فرداش تعطیلن.... . 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

پس سبک زندگیتون غلطه گردش فقط اخر هفته ها طول هفته شب ها ساعت ۱۰ خاموشی بزنینهمه بخوابین اون هم عادت ...

اره راست میگی بایدتنظیم کنم 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا ، ما هم فقط آخر هفته یا روزی که فرداش تعطیل باشه جایی میریم

ماهم‌مهمونی وتفریح فقط چهارشنبه و پنجشنبه وجمعه هست.‌تازه همون جمعه هرجا باشیم غروب میایم خونه که بچه ها کتاباشونو بذارن‌اگر حمام نرفتن حمام برن‌‌‌.‌یه مروری  روی کتابهای شنبه داشته باشن...

پارسا پسرمامان😍
خب دیگه خودتون یکم فکر بچه باشین. بچه خسته میشه. اینور اونور رفتن خودش خسته بزارین لبرا روزای ک فردا ...

راست میگی قبول دارم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

شاغل نیستم من میریم بیرون بایدخوابشوتنظیم کنم فایده نداره

عزیزم اول اینکه اگه ظهرا میخوابه اصلا اصلا نزار بخوابه میدونم بچه کوجیک داری و و ظهر وقتی میخوابن احساس آرامش میکنی ولی خواب ظهر باید قطع بشه وقتی خواب ظهر قطع بشه طبیعتا خوده بچه ساعت ۹ شب بیهوش میشه هرجقدر هم که شیطون باشه البته بایو یه هفته ای زمان بدی بعد از یه هفته اگه ظهرا نخوابه و شبا ۹ خواموشی باشه خودش خوابش میبره 

دوم اینکه شما که بچه مدرسه ای داری نباید شبا تا ۱۰ بیرون باشی خب دخترت گناه داره خسته میشه شبا کیفیت خواب خوبی نداره برا همین صبحا بی حوصله است

من نه میبرم تو تختش قصه میخونم نه و ربع تا نه و نیم خابه ساعت۶ونیم بالاسرم بیدار و از مدرسه و دوستاش ...

پسرکوچک منم خیلی وقتها همون جلوی تلویزیون بیهوش میشه...دیشب براش کتاب قصه خوندم دو صفحه خوندم خوابش برد.کتاب قصه هم  که داستان الکی وبی سروته

پارسا پسرمامان😍
ماهم‌مهمونی وتفریح فقط چهارشنبه و پنجشنبه وجمعه هست.‌تازه همون جمعه هرجا باشیم غروب میایم خونه که بچ ...

مثل ما

تفریح فقط شب چهارشنبه و پنج شنبه 

جمعه هم جایی نمیریم چون رپز بعدش روز کار و مدرسه اس.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عزیزم اول اینکه اگه ظهرا میخوابه اصلا اصلا نزار بخوابه میدونم بچه کوجیک داری و و ظهر وقتی میخوابن اح ...

ظهراگه نخوابه اصلاتاشب بدخلق یه ساعت میخوابه ☹️