2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل دختر من😔صبح که بیدار میشه طلب عالم و آدم رو از من و خواهر بیچاره اش میخواد. نمیدونی چقدر تهمت م ...

دقیقامثل دخترمنه جرات ندارم صبح حرفی بزنم 😐

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

دختر من ساعت هفت شب میخوابهظهرها هم عادت به خواب ندارهصبح ها معمولا خودش از خواب پا میشه برای مدرسهک ...

چه خوب ماتا10بیرونیم شبا☹️

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

ظهر اگر نخوابه ده بیهوش میشه تو تاریکی

والا دختر من دیروز از مدرسه اومده نخوابید ساعت ۴ هم رفت کلاس ۶ اومد تکالیفش نوشت من جا اون خسته شدم بده ساعت یازده ونیم میگه خوابم نمیبره😐

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
احتمالا کم‌خوابه ماحداکثر ساعت ده و نیم میخوابیم و بچه صبح ها سرحاله صبح زود همه خانواده باید بیدار ...

ماهنو10میایم خونه ☹️البته خونه هم باشیم بازم نمیخوابه 

ساعت خونه رو. ببر ساعت دوازده.. ما ی مدت این کار و کردیم ـساعت هشت و کردیم ساعت یازده.. دیگه  کم کم عادت کرد ساعت ده نشده خواب خواب بود.. 

خوابش کافی بشه. خوب میشه. 

بچه ها اکثرا همینن👍✨✨✨

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

🤣 ای وایپس خسته شون کنید مگه میشه بچه خسته نباشه

بچه ۱۴ و ۱۲ ساله چطوری خسته کنم 😂خودشون اینقدر فعالیت دارن ولی نمیدونم چرا خواب ندارن حالا پسرم بهتره نهایت ده ونیم خوابه دخترم دیر میخوابه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜