2777
2789
نه 11یا12اصلاحرف گوش نمیده

منم پسرم زود نمی‌خوابه مثلا اغلب ۱۱ می‌خوابه که واقعا دیره باید زود بخوابن شبایی ک زود می‌خوابه صبح یکم اخلاقش قابل تحمل تره!!

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی بچه کوچیکم نمیزاره بخوابه اینقدرکرم میریزه

اونم عادتش بده زود بخوابه.یا دخترت که رفت تواتاق بخوابه نذار بچه کوچکت بره پیشش...البته مثل پسرمن باشه خود بخود حدود ساعت ۹و۱۰ شب جلوی تلویزیون خوابش میبره‌.‌..دیشب گفت میرم روتختم  قصه بگو بخوابم..وسطای قصه دیدم خوابش برده..بقیشو نخوندم چقدرم کتاب قصه ها مزخرف شدن همش اسمای خارجی سخت با داستانای بی سروته

پارسا پسرمامان😍
بچه ۱۴ و ۱۲ ساله چطوری خسته کنم 😂خودشون اینقدر فعالیت دارن ولی نمیدونم چرا خواب ندارن حالا پسرم بهت ...

اخی خدا حفظشون کنه😅😄 ماشاالله

🤣 ۱۲ـ۱۴ حسابی اذیت میشی که خواهر

🌷🌷👏

خب همینه دیگه شما خودتم کم بخوابی بد اخلاقی😂😂

نه بابامنه بیچاره فک کن دوبارتاصبح دومی رومیبرم دستشویی ساعت 1هم میخوابم 😬

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

ماهنو10میایم خونه ☹️البته خونه هم باشیم بازم نمیخوابه

شما و همسرتون سرکار هستین و مجبورین 

ولی بچه باید بخوابه 

به مراقب بچه بگید زود شامش رو بده بخوابوندش .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه خواهرش کوچولونمیزاره اصلامیره بیدارش میکنه😬

پس حق داره بداخلاق باشه از اون ور خواهرش نمی‌ذاره بخوابه از ور هم باید زود بیدارش کنی....

خواهرش هم عادت بده زود بخوابه.البته من چون خودم کارمندم بچه هام عادت دارن به زود خوابیدن. کل خونه رو خاموش کن براشون قصه بگو حالا شاید یکساعت مقاومت کنند ولی کم کم عادت میشه براشون.

مثل دختر من😔صبح که بیدار میشه طلب عالم و آدم رو از من و خواهر بیچاره اش میخواد. نمیدونی چقدر تهمت م ...

دختر منم همین هست بد صبح هستن ربطی به خوابیدن زود هن ندارن کلا بد صبح باشن این اخلاق دارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شما و همسرتون سرکار هستین و مجبورین ولی بچه باید بخوابه به مراقب بچه بگید زود شامش رو بده بخوابوندش ...

شاغل نیستم من میریم بیرون بایدخوابشوتنظیم کنم فایده نداره

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

خب اشتباه میکنی وسط هفته برا بیرون رفتن نیست

اره خب خونه هم باشیم همینه نمیخوابه بایدمابخوابیم خیالش راحت باشه😐

شاغل نیستم من میریم بیرون بایدخوابشوتنظیم کنم فایده نداره

پس سبک زندگیتون غلطه 

گردش فقط اخر هفته ها 

طول هفته شب ها ساعت ۱۰ خاموشی بزنین

همه بخوابین اون هم عادت میکنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ