2777
2789
عنوان

تراپیستم گفت باید نوروتراپی رو شروع کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست
حیقتا خیلی سر در نمیارم به چه علت هایی مثلا؟

خیلی چیزا

عدم تمرکز و بیش فعالی میتونه یکی از دلایلش باشه

که اکثرا به اینجور افراد توصیه میشه

میگم که خیلی دلایل داره

اصلا هم عوارض یا نتیجه منفی نداره

عزیزم با هر هدفی گفته خودت تحقیق کنمن کلی تو مطب روانپزشکای فوق تخصص گذروندم بهت میگم که برای خیلیا ...

حقیقتا من بر عکس شما اصلا سر در نمیارم

فقط میدونم اتفاق ها و احساسات من ابدا حل نمیشه با صحبت

مشاور هم گفت رفتار درمانی روی شما جواب نمیده و رفتارهایی که باهات شده بی دی اس ام بوده و یک چیزایی که نمیدونم خیلی

دستگاه هایی هم گفتی سر در نیاوردم

ولی من به دارو نیاز ندارما چون مشکل رفتاری و شخصیتی حادی ندارم ،فقط یک سری تجربه های وحشتناک داشتم من حدود ۱۵ جلسه ست که دارم میرم و امروز این حرفو زد

اگه دوست داشتین راهنماییم کنین ممنون میشم

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز حتما یه چیزی میدونیم که میگیم. انقدر در برابر فهمیدن مقاومت نکن اقلا برو تحقیق کن خودت به این ن ...

هر چیزی هست حتما من آنقدر بدبخت و تو بدبختی غرق هستم که بهش نیاز پیدا کردم دیگه پس چه غلطی باید کرد؟چه راه حلی باید پیش گرفت؟

این چه طرز صحبت کردن بود.

ببین کلا توان و تحمل هر شخص متفاوته شاید اتفاقات برای خودت اونقدری سنگین نباشه ک از دید بقیه سنگینه ...

اره اینم حرفیه چون من با خنده تعریف میگردم و ایشون گریش گرفته بود 

ولی رو نا خود آگاهم تاثیر میذاره دیگه 

هر چیزی هست حتما من آنقدر بدبخت و تو بدبختی غرق هستم که بهش نیاز پیدا کردم دیگه پس چه غلطی باید کرد؟ ...

طرز صحبت ما ایرادی نداشت. شما همه امیدت رو گذاشتی نوروتراپی حالا که با واقعیت رو به رو. شدی حرصت گرفته سر ما خالی میکنی

طرز صحبت ما ایرادی نداشت. شما همه امیدت رو گذاشتی نوروتراپی حالا که با واقعیت رو به رو. شدی حرصت گرف ...

اولا من سر کسی خالی نکردم باهمه ام دارم میگم میخندم به تو ام چیزی نگفتم جز اینکه لحت صحبت کردن تو درست کن

خب که چی؟برفرض حرفت تو درست، الان خوشحالی اگه همه امید یکی رو نا امید کنی؟اصلا کی از تو کمک خواست؟

کی از تو واقعیت رو پرسید؟که به تو صلاحیت تشخصی درمان من و مراحل تراپی من رو داد؟

بفرما و شیوه های درمانی خودت رو برای زندگی خودت به کار ببر

طرز صحبت ما ایرادی نداشت. شما همه امیدت رو گذاشتی نوروتراپی حالا که با واقعیت رو به رو. شدی حرصت گرف ...

هدفت اگر کمک بود ممنون اما باید شعورش رو هم داشته باشی، 

یعنی چی که میگی چرا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنی؟من در جواب هر پستی گقتم نمیدونم سر در نمیارم! نفهم کسیه که برای زندگی دیگری نسخه میپیچه،

آره شایدم نوروتراپی درمان مناسبی برای من نباشه، ولی این به هیچ عنوان دلیل نمیشه که تو به خودت حق بدی هر طور و در هر زمینه ای خواستی نظر بدی،نظرت رو هم دادی،با تشکر جمع رو ترک کن،حق نداری بشینی و اصرار کنی که طرف بپذیره، اینطوری فقط نظر خودت رو بی اهمیت میکنی و تمام .