2777
2789
عنوان

تراپیستم گفت باید نوروتراپی رو شروع کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 36 پست
هیحان نداشته باش گلم. نوروتراپی یه چیز بیخوده که شده منبع درامد بعضی روانشناسابسیار روند طولانی داره ...

من بابت جلسات مشاوره هم هزینه نمیکنم نوروتراپی ام رایگان اتجام میده احتمالا پس قطعا به هدف درآمد زایی نگفته

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

دیقا خودمشاورم میگفت من زمان لازم دارم که با خودم کنار بیام😂😂

😂😂

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیقا خودمشاورم میگفت من زمان لازم دارم که با خودم کنار بیام😂😂

نوروتراپی انقدرها تاثیر نداره.   به نظرم مشاوره ات عوض کن 

انگار کارش نمی تونه درست پیش ببره 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ولی مشاوری که از زندگی خودشون مثال بزنه خوب نیست کار حرفه ای نیست

اره خوشم نیومد منم البته مسائل مهم نبودااا

مثلا بهش گفتم لبوبو انداختم کیفم روم نشد بیام تا اینجا چه کاری بود کردم با خنده گفتم . بعد اونم گفت نه من خودم لبوبو دوست دارم به دخترم گفتم اینطوری..تو مسائل دیگه مثال نزده

اصلا مکانیسم اثرش اینجوری نیستا قبل اینکه خودتو بندازی تو این تله در موردش تحقیق کن متوجه میشی اصلا ...

یعنی چییی

نوروتراپی انقدرها تاثیر نداره. به نظرم مشاوره ات عوض کن انگار کارش نمی تونه درست پیش ببره

چیشد که این تشخیص رو دادین

من بابت جلسات مشاوره هم هزینه نمیکنم نوروتراپی ام رایگان اتجام میده احتمالا پس قطعا به هدف درآمد زای ...

عزیزم با هر هدفی گفته خودت تحقیق کن

من کلی تو مطب روانپزشکای فوق تخصص گذروندم 

بهت میگم که برای خیلیا جواب نمیده و حتی حالشون بدتر از زمانی میشه که نروتراپی نکردن

اول دارو درمانی کن نشد برو سراغ نروتراپی و نروفیدبک

اگه دستگاه otdsکه اصلا توصیه نمیکنم 

نوروتراپی انقدرها تاثیر نداره. به نظرم مشاوره ات عوض کن انگار کارش نمی تونه درست پیش ببره

حالا جدای شوخی

من اتفاقاتی رو پشت سر گذاشتم که شما تو فیلم ترسناک های زندگیتون هم ندیدین،تعریف کنم فک میکنین روانی ام یا توهم زدم کلا اتفاقات بدی تو زندگیم بوده به این راحتی حل نمیشه

چیشد که این تشخیص رو دادین

عزیز حتما یه چیزی میدونیم که میگیم. انقدر در برابر فهمیدن مقاومت نکن اقلا برو تحقیق کن خودت به این نتیجه برسی 

پوروتراپی درمان مکمله تازه اونم با روند چندین ساله 

ببین کلا توان و تحمل هر شخص متفاوته 

شاید اتفاقات برای خودت اونقدری سنگین نباشه ک از دید بقیه سنگینه 

پس اینکه اون گفته هضم کنم و فلان،  شاید خودشو گذاشته جای تو دیده توانش رو نداره

میشهگ

مگه چه اتفاقایی برات افتاده

اتفاقا که فراوون و طولانی و غیر قابل گفتن ولی یه اسم هایی میگفت روانشاس مفگا بی دی اس ام و این چیزا🤨

نوروفیدبک رو حتما انجام بدهاز خیلی جهت ها خوبهفقطم مربوط به تروما داشتن نیست میتونه به علت خیلی چیزا ...

حیقتا خیلی سر در نمیارم 

به چه علت هایی مثلا؟