2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177206 بازدید | 1539 پست
وای با توجه ب این جیزای ک شنیدی یعنی شوهرت شیشه میکشه ک

اره بخدا اینجا اگه قابلیتشو داد می‌فرستادم تا بشنوین 

حتی یجا هم گفت چنان میخوردی داشت ازت در میزد مست مست شده بودی انقد گوش کردم ویسسارو همشو از حفظم 

فقط تعجبم از اینه اگه شیشه می‌کشه چرا عوارضشو نداره اصلا نمی‌دونم عوارض شیشه چیاست آخه شوهرم از نظر قیافه همون شکله عوض نشده قیافه ش شبیه معتادا نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جایی نرو بی پناه میشی 

تو دیوار هم اگه مفت بدی میخرن وسیله هاتو 

عمه شوهرم  شوهرش ازدواج مجدد کرده بود سالها پیش، مادرشوهرم تعریف می‌کرد میگفت عمه جیکش درنیامد بخاطر بچه هاش با فروختن لباس روزگار میگذروند اخه سه تا دختر داشته، ازون زن بچه دار میشه اما رهاش میکنه و برمیگرده پیش زن اولش

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
ولی جایی نرو بی پناه میشی تو دیوار هم اگه مفت بدی میخرن وسیله هاتو عمه شوهرم شوهرش ازدواج مجدد کرده ...

خدا چرا کمکم نمیکنه بقران دلم میخواد بخوابم دیگه رنگ صبحو نبینم من چیکار کنم که خلاص شم از این غم دارم روانی میشم

اره بخدا اینجا اگه قابلیتشو داد می‌فرستادم تا بشنوین حتی یجا هم گفت چنان میخوردی داشت ازت در میزد مس ...

شیشه بعد چند سال قیافه رو داغون میکنه اونم اگه ب خودشو خوردو خوراکش نرسه. ب مرور صورتش تابلو میشه ولی ی سال اول اصلا قیافه نشون نمیده. اون زن خب مشخصه ک خرابه شوهرتم واسه اینکه راحت اونجا بکشه باهاشه. ی مدت صبر کن بهش توجه نکن باهاش اصلا حرف نزن. الان کجا بری اخه.. فعلا صبر کن خدابزرگه..انشالله سرش ب سنگ میخوره درست میشه فقط تو این مدت خودتو روانی نکن از فکروخیال. خودتو با بچه هاتو کارای خونه سرگرم کن برو بازاری پارکی هروز ی کم قدم بزن حتما برو بیرون.. بهش اصلا زنگ نزن وقتی بهش توجه نکنی گریه زاری نکنی بهتر میشه.مردا میخان تلاش کنن بدست بیارن زن بره سمتشون خر میشن کلا.. نمازتو بخون خودتو مشغول کن بسپر بخدا و یقین دا‌شته با‌شه ک خدا خودش زندگیتو درست میکنه. بلاخره ی دری باز میشه همینطوری نمیمونه. 

شیشه بعد چند سال قیافه رو داغون میکنه اونم اگه ب خودشو خوردو خوراکش نرسه. ب مرور صورتش تابلو میشه ول ...

فردا اومد می‌خوام دادو بیداد کنم هر روز داره بدتر میشه دیگه اصلا شبا نیست فکر نمیکنه من زن تنها شهر غریب با دو بچه چطور شبا تنها باشم اونم پیش اون کثافت نجس خدا انشالله ذلیلش کنه خدا به روزگار سیاه بنشونتش..من آخه کجا براش زنگ و پیام بدم بلاکم از همه جا الان خدایی نکرده بچه ام طوری بشه نه میتونم به اون اطلاع بدم نه پول دارم خودم کاری کنم آخه این زندگیه من دارم که همه میگین بمون کجا بمونم به چه امیدی اتفاقا خوشحالم میمونم که منو کلفت بچه ها میبینه و به گند کاری اش میرسه دیگه از خدا هم قطع امید کردم آنقدر صداش زدم اصلا انگار نیست وجود نداره

مستاجریم اره اگه هم برم شاید با شناختی که از همسرم دارم بر علیه من حرف بزنه چون عملا هنوزم کتمان می‌ ...

همین چندوقت دیگه میکشدش وراحت میشی واگذارکن به خدا...هیچ کسی از تودلسوزترومهربونترنیست برای بچه هات...شوهرت ننه وبابای مرده نداره؟؟

همین چندوقت دیگه میکشدش وراحت میشی واگذارکن به خدا...هیچ کسی از تودلسوزترومهربونترنیست برای بچه هات. ...

ننه ش که میگه مارو دخالت نده مثل چی از پسرشون میترسن حتی یجا باهاشون حرف میزدم برگشته پیش من گفته شاید اونا صیغه کردن ما داریم قضاوت شود میکنیم در همین حد خانوادگی حرومزاده آن ... فردا می‌خوام آبروریزی کنم باید تکلیفم مشخص بشه دارم روانی میشم دیگه

همین چندوقت دیگه میکشدش وراحت میشی واگذارکن به خدا...هیچ کسی از تودلسوزترومهربونترنیست برای بچه هات. ...

اون پدرشم حرومزاده تر از خودشه کلا تخم حرومه باباشم می خودش بوده زن و بچه هاشو ول کرده بعد این بابای حرومزادشو دیده باهاشون چیکار کرده بعد خودش اینا مثل اون شده کلا زندگی ما شده شبیه زندگی قدیم مادرشوهرم

اون پدرشم حرومزاده تر از خودشه کلا تخم حرومه باباشم می خودش بوده زن و بچه هاشو ول کرده بعد این بابای ...

خب پس اگه میدونی راه به جایی نمیبری بشین بچه هات وبزگ کن که مثل باباشون نشن..خرجی وخوردو خوراک وپوشک بچه چی میخره؟؟درآمدش خوبه؟ 

اره بخدا اینجا اگه قابلیتشو داد می‌فرستادم تا بشنوین حتی یجا هم گفت چنان میخوردی داشت ازت در میزد مس ...

ازت در میزد خیلی خیلی عذر می‌خوام یعنی ادرار و مدفوع غیر ارادی ازت خارج میشد