بار اول پنیک شدن رو تو بارداری اولم تجربه کردم ماه هشت نه مخصوصا موقع که آب میخوردم حس خفگی داشتم یهو کل دنیا برام اندازه یه قبر میشد میرفتم هوای آزاد میخوردم اب ب سر و صورتم میزدم در حد چند دقیقه بود ولی خیلی اذیت کننده .... الآنم سر این بارداریم اینطور شدم با اینکه تو دوتاش خدارو شکر مشکل خاصی نداشتم ..... کسی بوده اینطور شده
من تنگی نفس شدید دارم مال من ولی پنیک نییت دیگه چون صبح تا شب داشتم رفتم دکتر قلب برام یه دارو از خانواده ی پروپران.ل نوشت یک چهارم هر ۱۲سعت میخورم خیلی بهتر شدم ولی بازم یه خورده خفیف میگیره تنگی نفس تپش قلب که با دم و بازدم آروم میکنم خودمو منم بارداری دومم داشتم سومیه الان دوقلوم هست بدتر از ماه چهارمم که تموم کرد هفته ی قبل شروع شده
فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
چرا دکتر نرفتی ؟تو بارداری خیلی خیلی خطرناکه برو دکتر حتمامن رفتم اکو و نوار قلب و اینا گرفت گفت هیچ ...
میگم آخه از اون زمان ۲۰ سال گذشت و دیگه خدارو شکر مشکل قلبی نداشتم جز همون بارداری اول و الان .....این هفته اکو قلب جنین دارم شنیدم از مادر هم میگیرن درسته ؟
منم دقیقا الان تازه رفتم ماه پنج و شروع شده درصورتی که بار داری اول ماههای آخر بود
در هر صورت منکه سابقه ی ناراحتی قلبی نداشتم انقدر ترسبده بودم که میگفتم الان سکته میکنم حتما مال تو قابل تحمله من واقعا نمیتونستم تحمل کنم نای دو قدم راه رفتنم دیگه نداشتم
فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج