2777
2789
عنوان

چرا تو دوران بارداری پنیک میشم

100 بازدید | 14 پست

بار اول پنیک شدن رو تو بارداری اولم تجربه کردم ماه هشت نه مخصوصا موقع که آب می‌خوردم حس خفگی داشتم یهو کل دنیا برام اندازه یه قبر میشد میرفتم هوای آزاد می‌خوردم اب ب سر و صورتم  میزدم در حد چند دقیقه بود  ولی خیلی اذیت کننده .... الآنم سر این بارداریم اینطور شدم با اینکه تو دوتاش خدارو شکر مشکل خاصی نداشتم ..... کسی بوده اینطور شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قبلا مشکل قلبی داشتم تو دوران راهنمایی ولی انگار بعدش خوب شدم البته از همون زمان دکتر نرفتم ولی ...

من مشکل قلبی داشتم یه مدت بود آب میخوردم تپش میگرفتم 

برو یه اکو بده ممکنه پنیک نباشه خودتم نمیفهمی

انشاالله که چیزی نباشه

به حکمتش دل بسپار(خدا)

من تنگی نفس شدید دارم مال من ولی پنیک نییت دیگه چون صبح تا شب داشتم رفتم دکتر قلب برام یه دارو از خانواده ی پروپران.ل نوشت یک چهارم هر ۱۲سعت میخورم خیلی بهتر شدم ولی بازم یه خورده خفیف میگیره تنگی نفس تپش قلب که با دم و بازدم آروم میکنم خودمو منم بارداری دومم داشتم سومیه الان دوقلوم هست بدتر از ماه چهارمم که تموم کرد هفته ی قبل شروع شده

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
چرا قبلا مشکل قلبی داشتم تو دوران راهنمایی ولی انگار بعدش خوب شدم البته از همون زمان دکتر نرفتم ولی ...

دکتر نرفتی از کجا میدونی مشکل قلبی دلشتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا اون زمان حتی سی سی یو بستری شدم سه روز

چرا دکتر نرفتی ؟

تو بارداری خیلی خیلی خطرناکه برو دکتر حتما

من رفتم اکو و نوار قلب و اینا گرفت گفت هیچیت نیست ولی آریتمی بود قلبم بالای ۱۱۰میزد دارو داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دکتر نرفتی ؟تو بارداری خیلی خیلی خطرناکه برو دکتر حتمامن رفتم اکو و نوار قلب و اینا گرفت گفت هیچ ...

میگم آخه از اون زمان ۲۰ سال گذشت و دیگه خدارو شکر مشکل قلبی نداشتم جز همون بارداری اول و الان .....این هفته اکو قلب جنین دارم شنیدم از مادر هم میگیرن درسته ؟

من تنگی نفس شدید دارم مال من ولی پنیک نییت دیگه چون صبح تا شب داشتم رفتم دکتر قلب برام یه دارو از خا ...

منم دقیقا الان تازه رفتم ماه پنج و شروع شده درصورتی که بار داری اول ماه‌های آخر بود

منم دقیقا الان تازه رفتم ماه پنج و شروع شده درصورتی که بار داری اول ماه‌های آخر بود

در هر صورت منکه سابقه ی ناراحتی قلبی نداشتم انقدر ترسبده بودم که میگفتم الان سکته میکنم حتما مال تو قابل تحمله من واقعا نمیتونستم تحمل کنم نای دو قدم راه رفتنم دیگه نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط از شدت تپش قلب ؟ چه تایمی میمونه

یهو شروع شد ولی یکسره بود دوبارم کم مونده بودم غشچ کنم

یهو افت فشار شدید تنگی نفس با درد اومد گوشام سوت ک شید فشارمو به زور گرفتم دیدم پایینه نمک ریختم زیر زبونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40