2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177665 بازدید | 1543 پست
اسی بخاطر نداشتن رابطه جنسی برو ازش شکایت کن باور کن محکوم میشه از خونت بیرون نرو ک خیلی برات بد میش ...

چطور شکایت کنم اون میخواد رابطه جنسی داشته باشیم من نمیخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نگفتین بعد یک سال و نیم رفتی پیشش بخوابی بیرونت کرد خودت میگی نمیخاد با من رابطه داشته باشه

منظورم جاشو با من جدا کرد که پیشش نخوابم مثلا من تو اتاق پیش بچه ها اونم تو اتاق با در بسته و فقط رابطه میخواد میاد صدام میزنم که بیا تو اتاق بعدم تموم بشه میگه برو پیش بچه ها

کاملادرسته اتفاقاوقتی خوبی ودغدغه ندارن خوشی زیردلشونومیزنه بیشترخیانت میکنن حالاهرکس به نحوی

دقیقا خوشی میزنه زیر دلشون وگرنه چه دلیلی داره ی مرد زندگیشو نابود کنه.من تموم زندگی تلاش کردم شوهرم ارامش داشته باشه نه اینکه از خودم بزنم یا غرور نداشته باشم و فقط ب اون توجه کنم نه.ولی هیچ چیزی تو زندگی واسش کم نزاشتم. اون زنی ک باهاش ب من خیانت کرده بخدا هزار درصد از من پایین تره وقتی فهمیدم جا خوردم انگار بهم توهین شده بود اخه احمق با یکی میرفتی ک ی سروگردن از زن خودت بالاتر باشه چه مرگته اخه.. الان ی هفته ی دارم ب تموم این سالا فکر میکنم ک کجا کم گزاشتم کجا بداخلاقی کردم ولی ب هیچ نتیجه ای نرسیدم هیچ دلیلی ب ذهنم نرسید.هرکاری میکرد بهمون ضرر مالی میزد من جای اینکه غر بزنم کنارش بودم چون خودش واسم مهم بود. من تک دخترم خونه مامانم ی لیوان نشستم بخدا ولی زن این شدم حتی کشاورزی میکرد منم باهاش میرفتم. مرغداری داریم من زندگی تو شهرو ول میکردم باهاش میرفتم روستا چون مجبور بود اونجا جند وقت بمونه نمیخاستم تنهاباشه.تموم فکو فامیلش بهمون حسودی میکردن ولی اخرش چیشد؟؟ خیانت اونم ب بدترین شکل ممکن. ی جوری کمرمو شکست ک فقط خدا میدونه تو دلم چه خبره 

شرایط جدایی نداری ،ناچاری بمونی ، فقط سرد شو باهاش ،دیگه نه بجنگ نه فحش و دعوا ،بی تفاوت باش ،با اینکه خیلی سخته ولی راه دیگه ای نیست ،الان بخوای بری پرستار سالمند بشی باید زیرشو تمیز کنی کارشو بکنی ،یه جای خواب میدن و یه بخور نمیر ،بچه هاتم بی مادر میشن ،اون زنیکه ام میاد جات اذیتشون میکنه ،بمون بزار حداقل بالای سر بچه های خودت باشی فکر کن پرستار همینایی ، اون مردک هم یه سال دیگه از اون زنیکه سیر میشه میفهمه چه غلطی کرده 

شوهرت پولداره؟ خوشتیپ و خوش قیافه؟

اره اما پولداریشو برای خودشه یعنی بهترین برند می‌پوشه  بهترین گوشی گردنبند برای خودش خریده نزدیک ۴۰۰میلیون اونوقت یدونه از طلاهای منو برام نخریده از خداست عالیه اما ما نه مثلا کفش تو پاک پاره ست میگم پول بده نمی‌ده که بخرم میگه بمن چه همین خوبه بپوشش...بخدا هی دردمو میگم هی قلبم مچاله تر میشه و تا یچی میشه میگن چرا این بچه رو آوردی بقران این اینطور نبود من چه میدونستم آدما انقد کثیفن فک کردم همه مثل من ساده و بی زبان مخصوصا شریک آدم ...بعد میگن بابت بچه ها باش آخه به چه امیدی حس میکنم همون خودکشی بهترین راه برای منه بی کس باشه

انقد حالم بده که عقلم یاری نمیکنهشاید باور نکنی الان که پیام میدم همش تو این فکرم الان داره باهاش چک ...

خدا مقصر نیست عزیزم، گناه و فساد ادما چه ربطی به خدا داره؟ چطور وقتی بحث عفت و حیا و حجاب میاد خدا حرفش مهم نیست وقتی بحث خیانت میاد خدا مقصره؟

اینجوری نگو، اینجوری از خدا دور میشی، اون مهربون ترینه، مشکل این بوده همسرتو خوب نشناختی قبل ازدواج، بجاش الان با امید خدا رو صدا کن، واقعا از ته ته دلت بهش تکیه کن، بگو من اشتباه شناختم و تصمیم اشتباهی برای ازدواجم گرفتم، تو کمکم کن الان درست بشه زندگیم. 

گردن خدا ننداز و ازش تلبکار نباش، مطمئن باش کمکت میکنه.ضمن اینکه ممکنه واقعا جادو شده باشید، چون تو قرآنم به سحر و جادو اشاره شده و الکی نیست. 

ولی نرو سراغ دعا نویس، به روش های قرآنی خودت برای باطل کردنش تلاش کن، سرچ کنی تو اینترنت میاره. سوره جنم تو خونه صداشو هر روز یه بار پخش کن

دقیقا حرف دلمو‌زدی

انقد زورم میاد میان میگن خدامیدونه زنه چیکار کرده ک شوهرش خیانت کرده فقط از خدا میخام کسی ک خیانته ی مردو ب کوتاهی کردنه زنش ربط میده سر خودش بیاد تا بفهمه منی ک 8سال زندگیمو باختم ب ی زن عوضی چی کشیدم. منی ک حتی ی بار سرش غر نزدم ی بار تو هیچ چیزی کم نزاشتم. حتی مریض شدم درد کشیدم ولی نزاشتم جو خونه خراب بشه خودمو سرحال نشون دادم حتی دردمو نزاشتم متوجه بشه. تموم حقوقمو تو زندگی خرج کردم ی هفته ی دارم فکر میکنم ب دونه دونه ی اتفاقای این چند سال ک کجا کم گذاشتم چیشد ک اینکارو کرد ولی دلیلی نمیبینم.اونوقت فکو فامیل بشنون یکی مث این خانم بینشون پیدا میشه ک بگه حتما زنش ی کاری کرده ک اونو ب ی زنی ترحیح داده ک از خودشم 7سال بزرگتره 

انقد زورم میاد میان میگن خدامیدونه زنه چیکار کرده ک شوهرش خیانت کرده فقط از خدا میخام کسی ک خیانته ی ...

انشالله سرشون بیاد...اصلا خیانت توجیحی نداره اگه همسرم به هر دلیلی منو نمی‌خواست خیلی راحت میتونست بگه دیگه منو تو بدرد هم نمی‌خوریم بیا ازهم جدا شیم اونوقت من اینطور درد نمیکشیدم ذات یه آدم خرابه که دلش میخواد در آن واحد با چند نفر باشه اگه به کم گذاشتنه پس من الان باید برم خیانت کنم چون شوهرم هیچکاری برام نمیکنه نمیکنم چون ذات من خراب نیست مثل اون 

راستی یادم رفت اینو بگم من همون دو روز پیش که عصبی بودم و میخواستم برم اون رفت تو اتاق دخترمون کار د ...

سلام .‌گلم ناراحت شدم اینو شنیدم .

منم در حال طلاقم

شوهرم دیدم چندبار  پیام این و اون میداد ازش فهمیدم 

محترمانه بهش گفتم نکن. بعد مدام منو کتک می‌زد . این آخری هم منو از خونه بیرون کرد . دوتا بچه دارم . بخاطر اونا تحمل کردم .‌

اما وقتی که بیرونم کرد دیگه واقعا داغون شدم .‌همت کردم کارای طلاقم انجام میدم . یعنی به غلط کردن افتاده. میاد در خونه گریه و التماس 

اما من با شناختی که ازش دارم دیگه برنمی‌گردم 

الان خونه مادرم هستم . مهریه بگیرم یه زندگی جدید بسازم واسه خودم.