2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177667 بازدید | 1543 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بچه هات چی با خودت می بریشون؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

رفتی اسی؟؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خواهر نرو بمون شوهرت دق بده پول خرج کن ب خودت برس فکر کن مرده درسته سخته اما نرفتن بهتره چون بچه هات می‌مونن تنها خونه بلایی سر خودشون میارن 

بمون اما دعوا باهاش نکن 

یه کتاب هست اگه بخونی و بتونی به درستی ازش استفاده ببری میتونی شوهرت به زندگی بر گردونی دولت عشق و  بازی زندگی

اگه تو رو بیکا یا اینستا پیج داری پیج عرشیانفر فالو کن که درباره کاعنات و فرشته ها و برگشت عشق زیاد نکته میگه بمون نرو

دوستم مثل تو بود کارهایی که گفتم انجام داد و شوهرش برگشت پیشش 

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است   

انقد حالم بده که عقلم یاری نمیکنهشاید باور نکنی الان که پیام میدم همش تو این فکرم الان داره باهاش چک ...

مطمئنم افسردگی بعد زایمانم گرفتی ، الان هر تصمیمی مبنی بر رفتن بگیری در آینده پشیمون خواهی شد، متاسفانه ما بچه داریم و مادریم و باید سایه ی سر بچه هامون باشیم ، اون آدم نیست اگر بود تو رو به این حال و روز نمی انداخت نهایت کمکت میکرد از این حال و روز خارج بشی ، نیازو تو خودت بکش چون مادری چشمتو ببند و سعی کن آروم و مهربون باشی ، سنگرتو خالی نکن سعی کن با محبت بکشونیش سمت خودت چون راه دیگه ایی نداری بچه هات خانواده میخان یکم سیاست داشته باش جلوی بچه ها جوو رو مسموم نکن باهاش بحث نکن فقط چشماتو ببند بزار بچه هات از آب و گل دربیان، خودتم بیوفت دنبال کار سر خودتو گرم کن 

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

من واقعا از ته قلبم برای بچه هام متاسفم حتما مادر خوبی نیستم حتما قوی نیستم چون من با این شرایطم حتی ...

خدا خیلی مهربونه نیاز نیست از خدا بترسی، اما نیازه از دله شکسته ی بچه هات بترسی، قراره چطوری بزرگ بشن؟ 

مطمئنم افسردگی بعد زایمانم گرفتی ، الان هر تصمیمی مبنی بر رفتن بگیری در آینده پشیمون خواهی شد، متاسف ...

اونم یه روز از این مسخره بازیاش دست میکشه ولی تهش خودتو سرزنش نمی کنی بعده ها که بچه هامو ول کردم 

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

آدم این حجم از پیام و دلسوزی و راهکارهای خواهرانه رو میبینه به خودش میباله که یه زنه و تا این حد مردم ما مهربون و همدل هستن.من به نوبه خودم از تمام خواهرای عزیزی که کامنت گذاشتن و نگران حال و روز اسی شدن تشکر میکنم.

ببین بکشش سمت خودت .عشوه گری یاد بگیر و تامیتونی زبون بریز.وقتی اومد یهو برو نزدیکش و شروع کننده راب ...

راست میگه همینکار هم خوبه لباس باز بپوش و عطر .....بزن آرایش کن 

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است