2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 173942 بازدید | 1484 پست
اگه حساب و کتاب میکردی متوجه میشدی از چه راهی آدما در یک لحظه زندگیشون نابود میشه که اصلا فکرشم نمیک ...

عزیزم من تا صفحه ی 5 خوندم ولی خب چرا آخه دوتا بچه پس انداختی حالا که دوتا بچه داری می‌دونم می‌دونم سخته اما بچه هاتو ول نکن الان اونا تنها امیدشون تویی 

اگرم میخوای نفرین کنی که الهی سرت بیاد تا بفهمی 

ولی بمون خدا جای حق نشسته ثواب موندت پای بچه هاتو بهت میده 

ببین من عموم یه زمانی رفت زن دوم گرفت اونم صیغه ی 99ساله زن عموم دوتا بچه داشت نشست پای بچه هاش بچه هایش بزرگ شدن سرو سامون گرفتن در عوض عموم بعداز 20سال با زن دومش خورد به اختلاف با دوتا بچه از هم جدا شدن الان دوباره گهشو خورد برگشته پیش زن عموم درسته که گذشته برنمی‌گرده اما بچه‌ها ی عموم خوب بزرگ شدن و سروسامان گرفتن زن عموم هم پیش خدای خودش و بچه های سربلند شد تو دیگه بچه داری

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تا صفحه ی 5 خوندم ولی خب چرا آخه دوتا بچه پس انداختی حالا که دوتا بچه داری می‌دونم می‌دونم ...

دو تا بچه پس انداختی چیه !!!!

چه طرز صحبته

طعم خون جوون های مردم چه مزه ایه ؟به نام خداوند رنگین کمان . به نام خالق گیسو های زن . بابا وقت خدافظیه ولی به مامان چیزی نگو .بابا اگه رفتم بدون همه ی اینا واسه آینده بود بدون همه آرزوم اینکه ببینیم ایرانو آزاد یه روز. تاپیک مهاجرت به زودی :) ... ما شرقی شادیم فقط اگه بزارن. اهل رقصیدنیم اگه مامور نیارن. ما شرقی شادیم نخورده سرخوش و مست. نیستیم و نبودیم غصه خور و غم پرست. ما شرقی شادیم به شهادت تاریخ اگه تاریخم تغییر ندن از بیخ. ما شرقی شادیم غم از جنس ما نیست...

عزیزم انگار نوشتین بچه هات هم بزرگن، یه تاپیکتون رو گذرا دیدم. حقیقتا باعرض معذرت، کمی کوتاهی کردی. ...

اره بچه هام بزرگن ولی فعلا دانش آموز هستن درسشون هم خوبه میگم درسهاشون  بخونن شاید به جای برسن مثل خودم نشن ،از چه نظر کوتاهی کردم ممنون که ایرادهامو میگید تا شاید بهتر بتونم از این بدبختی خودمون نجات بدم

عزیزم من تا صفحه ی 5 خوندم ولی خب چرا آخه دوتا بچه پس انداختی حالا که دوتا بچه داری می‌دونم می‌دونم ...

بخدا این مرد اول عاشقم شد ما تا قبل همون یسال پیش عالی بودیم ایکاش اطرافیانم و می‌شناختیم تا اونا میگفتن چطور بودیم فک کنین من انقد بهش اعتماد داشتم که مهر پارسال اینکارو باهام کرد من متوجه نشدم البته در این حد نبود رفته رفته بدتر شد دقیقا پسرم دنیا اومد فهمیدم خیانتشو که اونجا هم با دروغا کتمان میکرد و من تو برزخ بدی بودم

دو تا بچه پس انداختی چیه !!!!چه طرز صحبته

با شما صحبت نکردم روی طرف صحبتم اسی بود 

شما دخالت نکن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من 29سالمه تو قیافه و لباس پوشیدن هیچی کم ندارم.ب خودم میرسم ب زندگیم میرسم8ساله حتی ی بار نشده غذا ...

کاملادرسته اتفاقاوقتی خوبی ودغدغه ندارن خوشی زیردلشونومیزنه بیشترخیانت میکنن حالاهرکس به نحوی 

بخدا این مرد اول عاشقم شد ما تا قبل همون یسال پیش عالی بودیم ایکاش اطرافیانم و می‌شناختیم تا اونا می ...

اگه جای خواهر قبولم داری بشین سر زندگیت بذار گم شده بره هر غلطی می‌کنه بکنه به خاطر بچه ی شیش ماهه ات بمون

عزیزم تا اینجا پیاماتو خوندم.ببخشیدا اینقد عین ماستی که هر آدمی از راه برسه راحت میتونه ازت سواستفاد ...

همه حرفات درسته اما من نمیدونستم شریک زندگی آدم هم می‌تونه در این حد هار باشه که از خوبی های من اینطور سواستفاده کنه من از سادگیم ضربه بد خوردمفکر نمی‌کردم این دنیا انقد کثیفه که خوبی آدمو نمی‌بینه حماقت کردم و دارم چوبشو میخورم

اسی جان یک کاربری به شما پیشنهاد داد خاک قبرستان بپاشی و مواظب باشی پشت شوهرت نباید ‌پاشیده بشه ا ...

اینستامو پاک کرده تلگرام و واتساپمو از طرف خودش بلاک کرده ...شمارمو بلاک کرده پیامم همینطور عملا وقتی بیرون می‌ره دیگه خبر ندارم حتی بمیره هم آخرین نفر فک کنم خبر دار شم که نمیمیره راحت شم