2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176337 بازدید | 1526 پست
آتیش قیامت خیلی بدتره عزیزم اونطوری بیشتر دلت خنک میشهاینجا نهایت چند سال تو آتیش باشه اونجا تا راضی ...

من بعد از ازدواج با این مرد از همه چیز بری شدم و با این کار آخرش به طور کل کافر شدم اگه خدا بود و میدید که چقدر صداش زدم الان شوهرم نباید سالم و زنده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه چرا عیشکی نمیپرسه خانم چیکار کرده که مرد اینجوری شده که حتی نمیخواد کنارش بخوابه و خالا بی سر ...

من 29سالمه تو قیافه و لباس پوشیدن هیچی کم ندارم.ب خودم میرسم ب زندگیم میرسم8ساله حتی ی بار نشده غذا درست نکرده باشم بگم حالم نداشتم. هیچوقت سر شوهرم غر نزدم همیشه مراعاتشو کردم طلاهامو فروختم ماشین بخره یعنی میخام بگم تو هیچ چیزی کم نزاشتم.گوشیشو چک نکردم بعد همه ی اینا شوهرم با ی زن 38ساله ک ی پسر18ساله داشتو طلاق گرفته بود بهم خیانت کرد.الان ینی من چیکار کردم ک شوهرم اینطور جوابمو داد؟؟ ذات ک خراب بشه زن فرشته باشه بازم مرد خیانت میکنه

من بعد از ازدواج با این مرد از همه چیز بری شدم و با این کار آخرش به طور کل کافر شدم اگه خدا بود و می ...

عزیزدلم

بازم خداست که هواتو داره

قرار نیست هر کی هر غلطی کرد خدا همونجا یه چاهی باز کنه طرف رو پرت کنه تو چاه مگه کلید اسراره

به موقع همه جواب بدی هاشونو میبینن

نگو نعوذبالله خاک بر دهانم کافر شدم این جمله رو نگو

میدونم سختی بهت فشار آورده

همه این ها که میگن بچه هات ول نکن 

اشتباه می‌کنند

من این راه رفتم 

دوری بچه هم کشیدم 

ولی آخرش شوهر رو نشوندم سرجاش

خیلی هم تاوان دادم اما خوب بود

تا وقتی مثل کلفت بچه هاش بدون دستمزد و با خیانت آقا بزرگ‌کنی اون خیالش راحته 

بچه اونم هست هیچ فرقی نداره

بده بزرگشون کنه خودت هم بهش پیام بده این تو و این بچه هات 

نه خرجی میدی نه زناشویی و محبتی 

چطور بشینم پات ؟ من رفتم بچه هات هم نمیتونم ببرم درتوانم دیگه این وضعیت نیست

بزار بجای عیاشی بچه نگه داره

خودت هم برو خونه بابات بگو خودم جمع کنم میرم 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
از طریق تنفس دهانی

اگه حساب و کتاب میکردی متوجه میشدی از چه راهی 

آدما در یک لحظه زندگیشون نابود میشه که اصلا فکرشم نمیکنن مثل من .. اون مرد که میدونست ذاتش خرابه و قرار اینطور پاش بلغزه نباید کاری میکرد که باردار شم چون دقیقا دو ماه بعد بارداریم همچین فاجعه ای برام ایجاد شد حتی شش ماه بودم گفت سقط کن اونموقع نمی‌دونستم خیانت می‌کنه که ایکاش می‌فهمیدم که همون لحظه اینکارو میکردم

جالبه چرا عیشکی نمیپرسه خانم چیکار کرده که مرد اینجوری شده که حتی نمیخواد کنارش بخوابه و خالا بی سر ...

اگه من کاری کردم خدا منو لعنت کنه اگه قضاوتم کردی خدا تو رو لعنت کنه...تنها حرفم همینه با تو