2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177532 بازدید | 1543 پست
اره خودشیفته ست چون تمام علائم خودشیفته ها رو داری برای بدست آوردن من نمیدونی چطور خودشو عاشق نشون د ...

عزیزم مگه نمیگی ترامادول می‌زنع

خب  رفتارش بخاطر اونه

آدم معتاد عاقبت نداره که

ولی خدایی انتقام شوهرتو از بچه ها نگیر

بچه شیرخواره رو کجا میخوای بذاری بری

بشین پیششون بمونه فعلا تا یکم بزرگ بشم برم مدرسه بعد تو برو سرکار و اگه قضیه درست نشد جدا شو

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط همین صحفه اول رو خوندم چون اعصابشو نداشتم ولی انسان نیستی اگه بچه هاتو ول کنی بری، فکر کن اون ...

لطفا احساسی پیام نزارین ندیدی بعضیا از فرط خستگی هم بچه هاشونو میکشن هم خودشونو ؟؟ چون میگن بعد من بچه میخاد چیکار کنه پس اول بچمو بکشم بعدم خودمو خلاص کنم

عزیزم مگه نمیگی ترامادول می‌زنعخب رفتارش بخاطر اونهآدم معتاد عاقبت نداره کهولی خدایی انتقام شوهرتو ...

اوووو چندین سال باید تحمل کنه تا اون موقع ذره ذره اب میشه نابود میشه همبن الانش به جنون داره میرسه خب این بنده خدا هم آدمه ینی چی تحمل کنه. من نمیگم خونه رو ترک کنه کسی که تجربه بی جا و مکانی داشته باشه میدونه این چقدر وحشتناکه چند روز تو پارک بخوابی عشق و عاشقی و عقل و همچب از سرت میپره. ولی تشویق به تحمل هم نکنید خدا وکیلی ظلمه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چقد ضعیفی. عصبیم کردی. دوتا بچه داری. خیانت دیدی، بعد تنها چیزی که به ذهنت رسیده فراره؟؟ تو که توی خونه خودت نمیتونی حقتو بگیری، فرار کنی توی جامعه به اون بزرگی چطوری میخای حقتو بگیری... همین فردا صبح برو دادخواست تنظیم کن. اینکه شوهر نکبتت گفته اول باید بری و فلان، گوه خورده. تو چرا جدی گرفتی ترسیدی؟ از زن های ضعیف سواستفاده میشه. و الا زن قوی بلده چطوری به طرفش درس عبرت بده. درخواست بده. هیچگونه معاشرت و صحبتی هم باهاش نداشته باش. در خفا کاراتو پیش ببر. وقتی براش احضاریه رفت دیگه مجبوره دادگاه حاضر بشه. هر بارم که کتک زد به محضی که زد بیرون میری پزشکی قانونی شکایت میکنی. به این چرت و پرتای سک..سی شو و عشوه بیا و..‌‌ هم گوش نکن. به کتفت بگیرش و فقط دنبال طلاق باش. 

اوووو چندین سال باید تحمل کنه تا اون موقع ذره ذره اب میشه نابود میشه همبن الانش به جنون داره میرسه خ ...

خب تحمل نکنه فرار هم نکنه چیکار کنه؟؟؟

باید تا زمانی که بتونه بره سرکار و مستقل بشه تحمل کنه دیگه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چقد ضعیفی. عصبیم کردی. دوتا بچه داری. خیانت دیدی، بعد تنها چیزی که به ذهنت رسیده فراره؟؟ تو که توی خ ...

طلاق گرفت بعد کجا بره

همون تایم که خونه هست هم تو اتاق می‌ره و درو قفل می‌کنه و من دیگه تحمل این شرایط و ندارم دیشب خونه ب ...

تا حدی درکت میکنم عزیزم واقعا نمی‌دونم چی بگم‌😭😭😭حال خودم خوب نیست چون دارم جدا میشم بعد از یازده سال زندگی منم بخاطر خیانت اما من شرایط تو رو میبینم میفهمم که چه زجری میکشی من بچه ندارم حداقل وابستگی عاطفی کمتری داشتم نسبت به زندگیم و اینکه من خونه ی مادرم رو دارم که پیشش بمونم اون آشغال همیشه میومد خونه و خیلی هم ادای عاشق ها رو در میاورد اما مشکل روح و روان  داشت همیشه خدا در حال خیانت بود در واقع چند شخصیتی بود تاکید داشت که حتما بچه دارم بیشیم واقعا خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که از اون عوضی خدا بچه ای نداد بهمون اما با داستان و‌دردهای شما و امثال شما دلم داغون میشه یاد زجرهایی که سرخیانت هاش کشیدم میافتم و دلم پر از غم میشه عزیز دلم خدا میدونه خیلی با خوندن تاپیکت ناراحت شدم و دوست دارم بخاطر مظلومیت بعضی از ما زن ها زار بزنم که چرا باید دست همچین آدمایی بیافتیم‌🫂