2777
2789

نه اینکه رفتار اونا ایراد داشته باشه ها 

من دیگه نمیتونم جایی بمونم!

انگار خونه خودم دوست دارم باشم اصلا حوصله جای دیگه رو ندارم 

با اینکه خونه خودم سخت تره همه کارا با منه اماااا خونه مامانم اصلا نمیتونم بمونم 

بخوام چند روز اینجا بمونم یا چند شب باشم کلافه میشم دیگه گریم در میاد می‌خوام برم خونه خودم 

چرا اینطوره ؟؟؟؟؟؟

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت کردی به خونه خودت بعدشم که تو خونه خودت کاری که دوس داری انجام میدی ولی خونه اونا مجبوری با قوا ...

دقیقا عادت کردم 

باورت میشه شوهرم صبح میره غروب میاد با اینکه نصف بیشتر روز خونه تنهام اما خونه خودم ترجیح میدم به هرجا 

حتی مسافرت و تفریح

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

دقیقا عادت کردم باورت میشه شوهرم صبح میره غروب میاد با اینکه نصف بیشتر روز خونه تنهام اما خونه خودم ...

خب اونجا خونه خودته هر جور خواستی زندگی میکنی مجبور نیستی چیزی رو دوس نداشته باشی انجام بدی. وسایلتو با علاقه خریدی از همه چی خاطره داری تو اون خونه. ولی خب خونه بابا آدم مجبور میشه تحمل کنه یه سری چیزا رو حتی اگه خوشش نیاد