قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
طلاهاتو چرا دادی؟؟؟ ببخشید اینقدر مستقیم و رک میگم، ولی چرا بچه ها باید تاوان حماقت های تورو بدن؟ ات ...
طلاهامو همون اوایل ازدواجمون دادم چون فکر نمیکردم اینکارو باهام کنه بهم گفته بود برام میخره همون موقع ها من واقعا حماقت کردم که فک کردم اونم مثل خودمه و نمیتونه مال کس دیگه آیی رو بخوره
طعم خون جوون های مردم چه مزه ایه ؟به نام خداوند رنگین کمان . به نام خالق گیسو های زن . بابا وقت خدافظیه ولی به مامان چیزی نگو .بابا اگه رفتم بدون همه ی اینا واسه آینده بود بدون همه آرزوم اینکه ببینیم ایرانو آزاد یه روز. تاپیک مهاجرت به زودی :) ... ما شرقی شادیم فقط اگه بزارن. اهل رقصیدنیم اگه مامور نیارن. ما شرقی شادیم نخورده سرخوش و مست. نیستیم و نبودیم غصه خور و غم پرست. ما شرقی شادیم به شهادت تاریخ اگه تاریخم تغییر ندن از بیخ. ما شرقی شادیم غم از جنس ما نیست...
کاشکی میشد ی جوری روی اون آشغالی که اومده سر زندگیتو کم میکردی ی کاری میکردی اونو ول میکرد واقها نمی ...
نه ...آخه نمیدونین یهو یه حرفی نمیزنه که از درون میسوزم بعد اصلا نمیتونم به عشوه و اینا فکر کنم مثلا بقول دوستان حداقل با رابطه میتونم اونو طرف خودم بکشونم هر چند اندک اما همونم واقعا نمیتونم و اینطوری هی دورتر میشیم
سخته دیگه .فکرشو از سرت بنداز بیرون.منمگاهی با خودم فکرمیکنم اگ رابطه داشته و من نفهمیدم چی بازم میگ ...
باز تو حداقل فکر میکنی برای من عملا انجام میده نیاز به فکر نیست
فکر کن اون اوایل هی لباساشو چک میکردم رو لباسای سفیدش پر از کرم پودر و ریمل بود توی رابطه جنسی مالیده میشد به لباساش فک کن من همچین چیزایی رو به عینه دیدم و هنوز زنده ام