2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177827 بازدید | 1544 پست
چون میگه تا خونه من هستی وظیفه بچه ها رو ترو خشک کنی بخاطر وجود بچه هاست که همون لقمه نونو بهت میدم ...

بگو باشه نون نده خودم از حقوق خودم میخورم

برو آرایشگری چیزی یاد بگیر زرنگ باش تو سری خور نباش

اسی عزیزم خوبی رفتی یا نه توروخدا به‌خاطر بچه‌ها نرومن مادر ندارم بچه‌ طلاقم من میدونم بچه بدون مادر ...

نه نرفتم اما تو دیوار دیدم وسایلی که برای فروش گذاشتم حاضرم بخرن دارم تصمیم میگیرم بفروشم البته اگه بفروشم دیگه واقعا شوهرم خودش منو میندازه بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاهاتو چرا دادی؟؟؟ ببخشید اینقدر مستقیم و رک میگم، ولی چرا بچه ها باید تاوان حماقت های تورو بدن؟ ات ...

طلاهامو همون اوایل ازدواجمون دادم چون فکر نمی‌کردم اینکارو باهام کنه بهم گفته بود برام میخره همون موقع ها من واقعا حماقت کردم که فک کردم اونم مثل خودمه و نمیتونه مال کس دیگه آیی رو بخوره

رفتی🥺لعنت ب مردای اشغال😭کاش نمی اومدم همچین تاپیکی نمیدیدم😭خدا خودش کمکت کنه🥺

دارم جهازمو میفروشم آخه حیفه پول خوبی دستمو میگیره الان فقط با دو تا وسیله نزدیک شش تومن دستمو میگیره

زندگیت واقعا سختهنمیدونم جای تو بودم چیکار میکردم اما توام فکر کن وجود نداره اصلا حتی عادی هم باهاش ...

خودش از این گردنیای حرز داره که مادرش براش آورده اتفاقا از وقتی اونو گردنش انداخته کلا بدبیاری آورد تو زندگیم

دردت به قلبم :)

طعم خون جوون های مردم چه مزه ایه ؟به نام خداوند رنگین کمان . به نام خالق گیسو های زن . بابا وقت خدافظیه ولی به مامان چیزی نگو .بابا اگه رفتم بدون همه ی اینا واسه آینده بود بدون همه آرزوم اینکه ببینیم ایرانو آزاد یه روز. تاپیک مهاجرت به زودی :) ... ما شرقی شادیم فقط اگه بزارن. اهل رقصیدنیم اگه مامور نیارن. ما شرقی شادیم نخورده سرخوش و مست. نیستیم و نبودیم غصه خور و غم پرست. ما شرقی شادیم به شهادت تاریخ اگه تاریخم تغییر ندن از بیخ. ما شرقی شادیم غم از جنس ما نیست...

عزیزم خیلی متاسفم که توام مثه من خیانت و تجربه کردی منم شوهرم مخفیانه بهم خیانت میکنه اما من بچه ندا ...

اگه مهریه ام همون یه سکه رو میداد باز خوب بود اما نمی‌ده میگه هر وقت رفتی دادگاه همون جا میری بیرون و اینکه میگم ندارم همونم ماهی دو تومن برات ببرن

کاشکی میشد ی جوری روی اون آشغالی که اومده سر زندگیتو کم میکردی ی کاری میکردی اونو ول میکرد واقها نمی ...

نه ...آخه نمی‌دونین یهو یه حرفی نمیزنه که از درون می‌سوزم بعد اصلا نمیتونم به عشوه و اینا فکر کنم مثلا بقول دوستان حداقل با رابطه میتونم اونو طرف خودم بکشونم هر چند اندک اما همونم واقعا نمیتونم و اینطوری هی دورتر میشیم 

خواهر من میگی سرکار نمیتونی بری چون بچه داری اونوقت میخوای کلا بری؟ تو مگه نمیگی چندساله کم میومده خ ...

بخدا تو کامنت ها گفتم جدیدا هی بدتر میشه دقیقا  دوماه بعد از بارداریم اینطور شد چون کارش ساخت و ساز شد و انگار دختره رو تو این مشاور املاکا دیده 

اره قصدم رفتنه خودشم گفته بگیر بفروش تا آخر همین هفته وقت داری اما برای سمسار زنگ زدم چند جا میگفتن ...

احمقی؟؟ واقعا با خوندن تاپیکت فشاری شدم

برو ازش شکایت کن وظیفشه نفقه بده و پول بچه هاتم بده

اگه من بودک تا الان صدباره این مرد رو کشته بودم!!

سخته دیگه .فکرشو از سرت بنداز بیرون.منمگاهی با خودم فکرمیکنم اگ رابطه داشته و من نفهمیدم چی بازم میگ ...

باز تو حداقل فکر می‌کنی برای من عملا انجام میده نیاز به فکر نیست 

فکر کن اون اوایل هی لباساشو چک میکردم رو لباسای سفیدش پر از کرم پودر و ریمل بود توی رابطه جنسی مالیده میشد به لباساش فک کن من همچین چیزایی رو به عینه دیدم و هنوز زنده ام