2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 175918 بازدید | 1515 پست
اسی تنها نیستی فکر کنم یه عالمه خانم اومدن خوندن و با حرفای تو اوناهم اشک ریختن....ولی حرفی نزدن...ا ...

بخدا اگه این راه نشه من به خودکشی فکر میکنم اونوقت پیش خدام شرمنده ام من دیگه نمیتونم تحمل کنم حداقل اگه شوهرتون یدرصد شبیه شوهر کنه بگین چطور تحمل کردین من اصلا دلخوشی ندارم اونم توی شهر غریب بدون هیچکسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مشکل اینه نمیتونم بی تفاوت باشم بخدا در من نیست من هر روز دارم زجر میکشم باهم رابطه جنسی نداریم ...

منم دقیقا شرایط تورو داشتم،میدونی چیکار کردم؟گشتم تو آگهی‌های دیوار قسمت سرایدار و خدمتکار ،یه جایی پیدا کردم که خانمی میخواستن بدون همسر کارای خونشونو انجام بده،سه اتاق هم به من بچه هام دادن.خونه تو بالاشهره تهرانه.حقوق هم بهم میدن.طلاقمم گرفتم.باور کن اینقدر مهربونن که شدم جزئی از اون خونواده.به نظرم فکر بدی نیست.

خب بدیش اینه گفتم خرجی بچه ها رو بمن بده تو کلا برو با همون زن زندگی کن اما اینکارو نمیکنه فقط میخوا ...

زنه رو‌پیدا کن و ابروشو‌ببر 

از شوهرت شکایت کن و خرجی ازش بگیر ،خونه رو ازش بگیر بگو گمشو برو‌با همون ،باهاشم رابطه نداشته باش

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

خرج خونه نمیده ؟ اگه اینطوره برو شکایت کن

خرج منو نمی‌ده یعنی پولی بهم نمی‌ده دیگه و فقط میگه پول ندارم اما برای خودش گرونترین چیزا رو برمیداره از خوراک هم میخوره اما خوب مثل قبل اصلا نیست چون علاوه بر خرید خونه اونجا هم خرید می‌کنه مثلا آجیل و شیرینی تو اینهمه مدت دیگه برای ما نمیخره اما برای خودشون میخره از ته مونده هایی که میاره خونه متوجه میشم 

عمر من چی!!!؟جوونی من چی !!؟اعصاب و روان من چی!!؟غم تو درون من انقد زیاده که اصلا حالت طبیعی ندارم

بری دردات تموم نمیشه درددوری از بچه هاتم بهش اضافه میشه الان مشغول اونی بچه هاکنارتن نمیفهمی بدترین درد دنیا دوری از بچه هاست 

اسی اگه هنوز نرفتی بنظرم قفل خونه رو عوض کن درو براش باز نکن

یبار اینکارو کردم یعنی درو قفل کردم هر چی زنگ زد باز نکردم ساعت چهار صبح بود داشت درو می‌شکست مجبور شدم درو باز کنم حسابی اون شب کتک خوردم طوری که دستم ضربه بدی دید

چرا دعوا نمی کنی بعضی مردا باید قلادشو بکشی والا رم میکنه داداشات بگو بیان دست و پاشو بشکنن

بعد داداشاش بشن زندانی یا شاید قاتل

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
فرض کن یه خریه که کار میکنه خرج تو و بچه هاتو میده.یکم سیاست داشته باش هر چی میتونی خودت و بچه هات ...

پول که نمی‌ده فقط خرج خودرو خوراک میده پس عمر از بین رفته من چی که اون هی جوونتر میشه و من هی پیرتر و عصبی تر

الهی بمیرم برات همین😔درکت میکنم من جداشدم اما من بچه نداشتم فقط میتونم بگم الهی بمیرم برات همین

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
هیچی نمی شه فقط بگن ول نکنی سرتو میکنیم زیراب ده تا زندگی دیدم با همین روش اوکی شده

ببخشید ولی من حرفی ندارم 

چطور میتونی بچه ها رو ول کنی از خونه بری ولی نمیتونی بری سر ‌کار ؟!آدم کاری رو بخواد از اسمون سنگ هم ...

چون میگه تا خونه من هستی وظیفه بچه ها رو ترو خشک کنی بخاطر وجود بچه هاست که همون لقمه نونو بهت میدم اما اگه برم شرایط کار کردن دارم اگه باشم کسیو ندارم که بچه ها پیشش باشن