2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176353 بازدید | 1526 پست
نه صحبتاشونو گوش کردم ما قبل خیانت هر شب باهم رابطه داشتیم یا حداقل چهار بار در هفته اما بعد این جری ...

😞😞😞میدونم خیلی سخته من الان که شک دارم واقعا حالم بده اصا حوصله هیچ کس و هیچ چیز و ندارم 

به نظرم نمازتو بخون قران زیاد بخون به خدا نزدیک شو 

شما مادری خیلی لیاقت میخواد مادر شدن خودتو کم ارزش نبین لطفا . بچه هات تنها نزار این مردی که گفتی پدر خوبی هم نمیتونه باشه بعد شما بچه هات روزای خیلی سختی دارن یکم بزرگ شدن برو سر یه کاری پول جمع کن ایشالا تا اون موقع شوهرت درست میشه و زندگیتون خوب میشه ولی شما راه شوهرت نرو که بدبخت میشی دیدم که میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بابات نمیتونه برات خونه بگیره؟

بابام زمین مامان خدابیامورزم دستشه همونم نمی‌فروشه در حالی که سهم ماست تو اون کشت برنج می‌کنه حرفشم اینه که الان بازار خرابه کسی زمینو نمیخره

بابام زمین مامان خدابیامورزم دستشه همونم نمی‌فروشه در حالی که سهم ماست تو اون کشت برنج می‌کنه حرفشم ...

بچه بی گناه کی  رو داره؟

بچسب به بچه ها.

بخدا گناه دارند.

خدا بزرگه. ..

نکن دختر.

مهربانی باز می‌گردد 🤍

مشکلی نداره یک سکه باشه نگران نباشین فقط حق حقوق یک خانم مهریه اش نیست ،نفقه خودتون از دوران عقد تا ...

گلم درخواستمو قبول میکنی

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
ما الان یکسال و دوماهیه جا خوابمون با هم نیست با بهونه جاشو ازم جدا کرد که شبا بهش پی ام بده و صبح ه ...

عزیزم حق داری بااین مردی که داری بزنی به سیم آخر، ولی فکر کن ببین خوب بعدش چی.بزنی بیرون به نفع شوهرت میشه که. خونه رو براش‌خالی کنی اونم بدون هیچ مواخذه ای دادگاهی نفقه ای بدون هیچی بیاد تو خونه ای که جهازش هم برا تو هست؟! عزیزم سنجیده رفتار کن، الان اون بچه ها از پدر که شانسی نیاوردن تو هم که امید بچه هاتی بذاری بری چی‌میشه مگه

قشنگ سرفرصت مدرک جمع کن ازین که بهت خیانت کرده،ترک منزل کرده،یکسال کنارت نخوابیده(اگه چهارماه کنارت نخوابه کیتونی ازش شکایت و درخواست طلاق کنی) ،اگه هیچ امیدی بهش نیست طلاق بگیر با حق و حقوق کامل خودت و بچه هات، مهریه ات هم یک سکه س همون رو بگیر همون ۱۱۱ میلیون هست الان،بعد بشین با بچه هات زندگی تو بساز، برای درآمد هم تلاش کن ولی نگران‌نباش خدا بزرگه، بشرطی که تلاش کنی، میگی نمیتونی بری سرکار ،کارهای زیادی هست که میتونی توخونه انجام بدی، از درست کردن کیک و غذا و سوسیس کالباس گرفته تا ادمینی و طراحی پوستر و کارای هنری و..... فقط اراده و تلاش کن

الان هم بدون فکر کاری نکن عزیزم ببخشید طولانی شد

گفتم پدرم قبول نمیکنه برم چون زن بابا دارم و من یه اخلاقی دارم دوسندارم برم جایی که منو نخوان و یجور ...

اسی تنها نیستی فکر کنم یه عالمه خانم اومدن خوندن و با حرفای تو اوناهم اشک ریختن....ولی حرفی نزدن...

اسی حتی اگه پشتوانه هم داشتی حتی اگه در خونه بابات هم برات باز بود نمیتونستی بری....ما نمیتونیم بریم...جونی نداریم...تا میتونی تحمل کن...شاید زمان درستش کرد...بخاطر بچه هات تا لحظه آخر دووم بیار مثل من و خیلیای دیگه💔

من شهر غریبم برادر ندارم خواهرم که میگه بمون حتی میگه شوهرم نفهمه انقد که می‌ترسه فامیلم دوسندارم جر ...

به هییییچ کس نگووووو

تا تصمیم قطعی نگرفتی به هیچ کس نگو

فعلا هم که اصلاااااا موقع طلاق وترک کردن و این حرفا نیست

فعلا بمون بزار بچه هات یخورده بزرگتر بشن مستقل شو بعد اگه خواستی برو....هیچ چاره دیگه ای نداری

عزیزم بتونی خیانتشو ثابت کنی 

میتونی طلاق با مهربه بگیری 

کجا بری 

الان وقت مدرک جمع کردنه 

سر این مورد دادگاه شوخی نداره 

واقعا طلاقتو میگیره    حق و حقوقتم سر جاشه    

اتفاقا بهتر که دیر به دیر میاد 

راحت تر میتونی بری دادگاه و کاراشو بکنی 

حتی اونم از خونه بیرونت کرد نرو 

بگو تا زمانی که طلاق نامه نیاد دستم وظیفه ی توست محل زندگیم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

عمر من چی!!!؟جوونی من چی !!؟اعصاب و روان من چی!!؟غم تو درون من انقد زیاده که اصلا حالت طبیعی ندارم

عزیزم میدونم سخته خیلیییی هم سخته. ادم یه لحظه خودشو میزاره جای شما دیوونه میشه. ولی وقتی خونه پدری پذیرات نیستن  پولی نداری و.... بعد اینکه بری که بیشتر لطمه میخوری تو جامعه. الانم به خاطر بچه هات تو خونه خودت باش و اصلا فکر کن که نیست . فکر کن که رفتی جای دیگه و با بچه هات داری تنها زندگی میکنی. حداقل یه سقف بالا سرته . خودت بالاسر بچه هاتی. بعدا از دوری اونا دق میکنی دور از جون.

رفتن برای کسی خوبه که مشکل مالی نداره. روحیش بالاست میتونه تنهایی بره خوش بگذرونه و .... نه اینکه  و بی پولی و بی جایی و بی کسی بهش فشار بیاره و بعدش بدتر افسردگی بگیره