2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 108842 بازدید | 1062 پست

وای عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم بابت این همه غم و غصه ای که بهت وارد شده ایشالا اون مرتیکه حییوون به زمین گرم بشینه

خواهش میکنم خونت رو ترک نکن و بمون مدرک جمع کن زنگ بزن به پلیس و وکیل

چرا انقدر راحت از حق و حقوقت میگذری؟.چرا انقدر راحت به این حیونای شهوت پرست میدون میدی ؟ با این کارت باعث میشی هر روز مثل زالو بیشتر بشن کاش میرفتی آبروی او زن رو میبردی و بعدم حساب شوهرتو میرسیدی 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم بابت این همه غم و غصه ای که بهت وارد شده ایشالا اون مرتیکه حییوون به ...

کاش اون زنیکه بی وجدان و مرتیکه حیون رو باهم میگفتین. هیج وقت مقصر یه نفر نیست اگه این فاحشه ها ک مثل زالو افتادن تو زندگی متاهلا نبودن مردا آنقدر حیون و حار نمیشدن هر دو به ی اندازه مقصرن ولی مقصر اصلی اون زنه ک با مرد متاهل وارد رابطه شده

بله درسته من یادم رفت اون زنیکه هم حییوون و عوضیه

چقدر قلبم واسه اسی شکست طفلی بچهاش😔

کاش کاش آنقدر راحت از حق طبیعیمون نگذریم 

کاش مهریشو میذاشت اجرا و شوهرشو از خونه بیرون می‌کرد جای اینکه خودش بره

با اجازه استارتر

همون اول ۱ تومن وام بدون ضامن و چک و ... میشه گرفت

قرعه کشی دارن 

و اینکه افتتاح حساب و صدور کارت فیزیکیش و پستش هم رایگانه

معتبر هم هست چون با شرکت های معروف و معتبری مثل اسنپ و دیجی کالا قرارداد دارن و دیجی کالا کلی تبلیغشو میکنه اگر با این کارت از دیجی کالا خرید کنید جایزه داره

و اینکه کد دعوت منو بزنید🥹❤️

BFLQYI

tilin.ir/wepod_ir

اگه لینک براتون ابی نشد تو خود گوگل مایکت و بازار هم‌ میتونید سرچش بزنید

عزیزم امیدوارم حال دلت روبراه بشه و بتونی خودتو پیدا کنی. 

بهترین کار همینه که بچه‌هارو بسپاری بهش و خودتو بازسازی کنی. 

به خاطر بچه‌ها عذاب وجدان نداشته باش و خودتو پاسوز نکن.

شما بیشتر از هر چیز نیاز به درمان داری

خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر ...

عزمزم درکت میکنم نامزد سابقم دقیقا عین شوهرت با من برخورد می‌کرد خدا لعنتش کنه خیلی عذابم داد خدا لعنتش نکرد که هیچ الان داره زندگیش رو میکنه

تو پناه بچه هات هستی بعد میخوای بزاریشون بری گناه دارن نکن بیفتن زیر دست نامادری ؟ اون موقع ازت متنفر میشن میگن مادرمون مارو ول کرد رفت 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️