2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 51824 بازدید | 759 پست

تو یه مادری در قبال بچه هات مسئولی یعنی چی میزنم بیرون ؟! بدرک که خیانت می‌کنه ،مثل یه شیر زن بالاسر بچه هات بشین حق بچه هاتو بگیر، قرار نیست چون اون لا ابالیه شما هم بزنی بیرون، می‌دونم سختته ولی لطفاً ضعیف نباش

بخدا قیافشو ببینی حتی فکر نمیکنی همچین آدمی باشه آخه خدایی نبود تو این یکساله شد اصلا موندم دعاش کرد ...

اسی جان وقتی میری تو کوچه و خیابون و دور و اطرافت رو میبینی که با چه وضعی اومدن بیرون از خونه، دیگه جای تعجب نداره...چقدر خیانت، چقدر جنایت..حرفم بزنی میگن روشنفکر باش.... زن بیچاره صبح تا شب تو خونه نشسته و بچه داری و آشپزی و نظافت میکنه و خرج و مخارج رو مدیریت میکنه که تا سر برج دووم بیارن، اونوقت اون بیرون یه لجنی داره با بدن نیمه عریان و چهره ی شبیه از ما بهترون،برا مردای ما عشوه میاد..من به همسرم میگم تو باید نگاه تو حفظ کنی ولی واقعا تو سرویس تو محل کار دائم کنار هم هستن.. یعنی شدنی هست که نگاهشان نکنه حتی موقع حرف زدن وقتی دائم کنار همن . .. واقعا چقدر از زندگیها داره از هم میپاشه . . تو همین نی نی سایت چقدر دوستای خودمون بدبخت خیانت شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم یه چند جا گفتی حس میکنی دعا گرفتن برات بهت پیشنهاد میکنم چهل روز صبر کنی و چله برداری چهل روز تو خونت با صدای بلند سوره بقره بزار پخش بشه اوایلش اگ دیدی خیلی حالت بد میشه یا اتفاقات بدی میفته یا شرایط بدتر شده اسلا نترس و ادامه بده اگر دعایی باشه چون اونا از شنیدن قران ناراحت میشن برات مشکل درست میکنن امام بعد چند هفته کم کم تاثیر میزاره تا چهل روز که کلا محیط زندگیت پاکسازی میشه چله زیارت عاشورا به نیت نوید صفری بردار نا امید نشو بالاترین سلاح مومن در مشکلات دعا کردن این کار و شروع کن ان شاءالله که زندگیتون بهتر میشه براتون دعا میکنم 

اسی جان وقتی میری تو کوچه و خیابون و دور و اطرافت رو میبینی که با چه وضعی اومدن بیرون از خونه، دیگه ...

واقعا همینطوره ما زنا خودمون داریم زندگیامون خراب میکنیم موضوع حجاب جدا از دین یه مسئله وجدانیه چقدر باعث خراب شدن زندگی بقیه میشن با وضع پوشش بد حتی شده همین شکی که تو دل زنا هست روان و بهم میریزه این همه نگاه الوده که بهشون میفته همه انرژی منفیه که حالت و بد میکنه و ارامش نداری تو زندگی اینا به قول خودشون همون کارماییه که باید پس بدن چون ارامش از دل خیلیا میبرن ارامش از زندگیاشون میره و نمدونن از کجا دارن میخورن بی حجابی حق الناسه و خیلیا ازش نمیگذرن 

سلام شما متوسل شو به امام رضا علیه السلام قسم بده به امام جواد علیه السلام چون رو فرزندش خیلی حساسه بهت قول میدم کارت درست میشه مشکلات زندگیت درست میشه فقط یک بار امتحان کن بنده جواب  گرفتم قول

عزیزم تجربه ۲۳سال زندگی مشترک من میگه تحت هیچ شرایطی بچه سه ماهه و ۵ساله رو نبایدددددد ول کنی به امان خدا ،شوهرت که تکلیفش مشخص یه هول عوضی ولی تو مادر باش قوی باش مشاوره برو  بمون تو خونه ت هیچ جا نرو ولی موندنی که گریه و ناله و دعوا توش نباشه ،شوهرتو نبین فکر کن سوپری سر محل یا شاطر سر کوچه اگه یه روزی یه زمانی شرایطش رو داشتی خواستی برو ،ببین تاکید می‌کنم موندنت زمانی ارزش داره که روحیه خوب داشته باشی جلو بچه هات و با عشق بزرگشون کنی 

[QUOTE=399708166]تو یه مادری در قبال بچه هات مسئولی یعنی چی میزنم بیرون ؟! بدرک که خیانت می‌کنه ،مثل یه شیر زن بالاسر ...[/QUاره منم همین گفتم     باید به خاطر بچه هاس بمونه    نه که ولشون کنه     از اون گذشته جایی هم نداره بره میخا  اواره شه بهزیستی ایور اور      زندگیش  ازینی که هست  بدتر میشه    ایشالا که  نمیره  میمونه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم