2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 140354 بازدید | 1207 پست
من واقعا از ته قلبم برای بچه هام متاسفم حتما مادر خوبی نیستم حتما قوی نیستم چون من با این شرایطم حتی ...

من بچه هام بشدت آسیب دیدن،مثل شما توشهر غریب،با دوتا بچه کوچیک،بچه بزرگم پنج سالشه،توروخدا ناراحت نشو،شاد باش حتی در ظاهر،ما نباید شهر دور ازدواج میکردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بهم پول نمی‌ده حدود دو یا سه ماهی میشه هیچ پولی بهم نمی‌ده البته قبلاً هم پولی بابت خودم نمی‌دا ...

خب نمیتونی بری دادگاه شکایت کنی علیه ندادن نفقه؟‌؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر ...

افسردگی هم داری خب 

برو دکتر احتمالا دارو درمانی شروع کنه واست 

حال ‌و‌ روز خودت رو درست کن اول 

حال روانی خودت که درست بشه میتونی فکر کنی و درست تصمیم بگیری 

دیگه بهم پول نمی‌ده حدود دو یا سه ماهی میشه هیچ پولی بهم نمی‌ده البته قبلاً هم پولی بابت خودم نمی‌دا ...

فقط این ب ذهنم میرسه خدا منو ببخشه برو یه دعای خوب بگیر 

مگرنه میدونم این وضعیتی ک داری و ناامیدی دست ب کاری میزنی ک اوضاع خرابتر میشه گرچه گناهه و دخالت تو کار خداست ولی یه مدت شاید آروم بگیری 

پس بیخیالشو توهم خوشی کن فک کن اون مرده زیر خاکه،کم کم هم با کسی اشنا شو بهش خیانت کن

من آدم اینکار نیستم نمی‌دونم چرا اما نیستم اتفاقا خواستم کار بگیرم که وقتی از خونه رفتم جای خواب داشته باشم که طرف مرد از آب دراومدو ازم تقاضای بیجایی داشت که حتی حالم از فکر کردن بهش بدمیشه من خسته تر از این حرفام که بخوام با کسی برم تو رابطه

شاید بشه مدرسه با جاهای اینطوری کار کنی بچتم سرگرم میشه اونجاها دیدم بچهاشونم میارن حتی اگ شیرخواره ...

همسرم بچه ها رو نمی‌ده میگه براشون پرستار میگیرمخودش بمن گفته من تا ابد همینطور زندگی میکنم میخوای بمونی بمون پیش بچه ها اما با من هیچ کاری نداشته باش

پس بیخیالشو توهم خوشی کن فک کن اون مرده زیر خاکه،کم کم هم با کسی اشنا شو بهش خیانت کن

واقعا بی فکری 

این الان حال خودش خوب نیست 

حرف زدن بلد نیستی دهنت رو که میتونی ببندی 

کجا زندگی میکنید که خیانت اینقدر عادی هست واستون 

خب برای جدایی قانونی اقدام کن و بعدش به فکر کار باش که بتونی خرجتو دربیاری عزیزدلم خدا بزرگه یهو تصم ...

نمیدونم بخدا تو این چند ماهی که فهمیدم شبی نبوده که زجه نزدم گریه نکرده باشم هیچ روشی به ذهنم نمی‌رسه دلم مرگ میخواد اما از خودکشی واهمه دارم پس کی درد من تموم میشه

شاید مادر بدیم و شاید تحملم تموم شده واقعا دیگه نمیکشم این زندگی رو ...جایی اون بیرون ندارم اما میرم ...

نرو اگه جایی نداری یا پولی چون پشیمون میش مجبوری دوباره برگردی 

منم از خونه بعد کلی کتک باکمزبند  زدم بیرون لحطه در بستم میدونستم هیچ جای وکسی ندارم نه رفیقی نه دوستی وفامیلی 

یه شب تاصبح توخیابون بودم دوسه شب داشتم سکته میکردم شب دوم تو محوطهه سرد ترمینال یخ زدمم  یه روز تو بیمارستان بودم خیلی بود بقیشم راه اهن و.یه هفته گشنه بودم جز یه ذره بسیکویت خرد. واب چیزی نداشتم .. اخرم مجبور شدم برگردم غروزم  شکست 

تونرو حداقل قبل جایی پیدانکردن اول یه کار پیدا کن بعد برو لااقل به دزک حیانت میکنه ندیده بگیزش حداقل خونتی اوازه نیستی تو سرمااا

میتونی تو میتوتی فقط الان چون خودتو باختی فک میکنی سخته،روحیتو قوی کن فکرای خوبی میاد بسرت

چندین ماهه وضع همینه من چطور بتونم آخه پس کی قراره تموم شده البته یسال و دو ماهه که خیانت می‌کنه من چند ماهه فهمیدم

نمیدونم بخدا تو این چند ماهی که فهمیدم شبی نبوده که زجه نزدم گریه نکرده باشم هیچ روشی به ذهنم نمی‌رس ...

ای خدای من 😔😔😔😔😭😭😭میفهمم چی میگی دردت به عمرم خیلی سخته خیلی......

چرا قانونی ازش جدا نمیشی بهش بگو طلاق می‌خوام بعدشم خدا بزرگه میری سرکار و درست میشه همه چی

خب اون بره اونجا شما با بچه هات بمون تو خونه ،خودتو دربدر نکن

خدایی نکرده تو اگه جای من بودی اینطور زندگی میکردی !!؟

بدبختی اینه من هنوز ته دلم دوسش دارم😭😭😭برای همین نمیتونم ببینم که با کسی غیر منه

ولی احساسی تصمیم میگیری شکایت کن ازشجهیزیه ت هم با خودت بب خونتو مکان نکن براش

همه چیزمو گرفته همه چیزمو تو وجودم کشته اعتمادم و احساسمو پولمو طلامو عمرمو دیگه جهازم هیچه پیشش